onsdag den 2. januar 2013

Nytårsaften

Nå, nu hvor vi er ved at være godt igennem d. 2. januar 2013 er mine tømmermænd også ved at være væk ;o) Det var en vældig festelig nytårsaften vi havde, og jeg kom først i seng kl 5 om morgenen... Jeg havde nok fået lige vel rigelige mængder portvin, så jeg var en smule (meget) kvæstet i går ;o)

Vi var 6 voksne, 2 børn og 1 hund og havde den skønneste aften. Ingen problemer af nogen art og alt flaskede sig. Husbonden fik æren af at pynte bordet - jo måske nok en kende broget med grøn, guld, lilla og lidt sølv. Men jeg syntes ikke rigtigt at noget af pynten i butikkerne passede til vores smukke tallerkener, så vi måtte bruge udelukkelsesmetoden.


 Det fancy salt var også på bordet

Forretten, som min veninde havde lavet, var en skøn lakseterrine med rejer indeni, men hjemmebagt brød og en skøn dressing

Junior nød forretten meget, både fisken og brødet, men især citronen!?!

Til hovedret fik vi en afart af Gordon Ramsays Beef Wellington (den var uden champignon og sennep), med Roast Potatoes og varm salat

Til dessert fik vi en tallerken med masser af chokolade - Chocolate Maximus! Den har næsten behov for opskriften, så den kommer snarest.

Vi fik en skøn kogebog af en af mine veninder i indflyttergave og nedenstående lækkerier af dem allesammen i værtindegave - jeg GLÆDER mig til at eksperimentere med dem :o)

8 kommentarer:

 1. Sikke en lækker menu - og sikke nogle flotte, grønne tallerkener!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det smagte i hvert fald også skønt :o)

   Jeg elsker vores smukke grønne tallerkener, selvom de ikke er særlig blogvenlige ;o)

   Slet
 2. Sikke en lækker menu - vi fik også Beef Wellington sidste år - det smager helt suverænt. Konsumerede den halvdel der var tilbage, som natmad i min brandert, så der gik ikke en krumme til spilde (;

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en skøn menu! Jeg har ikke fået Beef Wellington før, men skal SÅ meget prøve at lave det igen :o) Hihi, jeg kunne sagtens forestille mig at spise resterne til natmad, uhm - oksekød!

   Slet
 3. Nå virkelig, Camilla, portvin? Den havde vi ikke set komme :P

  Det lyder som en vellykket menu og aften. Og dejligt at se salten over dem alle i aktion!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - nej, vel? Sådan en som mig, der slet ikke bryder sig om portvin ;o)

   Det var skønt at have salten på bordet - det har også varet for længe :o) Vi havde en skøn aften med skøn mad

   Slet
 4. Det ser ud og lyder som en rigtig lækker menu :-) og et rigtig fint nytårs bord i havde, selvfølgelig skal det fancy salt på bordet nytårsaften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det smagte også skønt det hele :o) Jeg synes nogle gange det er lidt svært at være opfindsom, men lidt nyt skulle der til :o) Jep, det fancy salt skal helt sikker på bordet nytårsaften, og jeg skal hilse husbonden og sige, at du har rost hans borddækning

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...