Reklamepolitik

Jeg kan se, at jeg efterhånden er ved at have mange produkttests på bloggen, og derfor kommer her en lille forklaring af hvordan jeg har det med reklamer på min blog.

Det er ikke altid at der med store bogstaver står, at et indlæg indeholder en test af et produkt, til gengæld vil det altid være mærket med "produkttest" i tags nederst i indlægget. Det skal derudover siges, at jeg aldrig får noget for at lave disse produkttests, kun selve produktet til at teste.

Der kan også være henvisninger i et indlæg, som ikke er efter aftale, men blot er en henvisning til en hjemmeside.

Nogle gange vil der stå, at indlægget er sponsoreret eller lavet i samarbejde med nogle. Her taler vi om indlæg hvor jeg ikke nødvendigvis har fået et specifikt produkt at teste, men handler som regel om hjemmesider eller butikker.

En sidste kategori jeg har er "anmeldelse" i tags. Disse er indlæg hvor jeg på ingen måde har aftalt noget med nogle, blot selv har lyst til at anmelde en restaurant eller lign.

Men uanset hvilken form for kategori et indlæg hører under, så vil det altid være MIN mening og ikke en jeg er blevet påduttet!

Spørg endelig, hvis der dukker nogle spørgsmål op :o)

3 kommentarer:

 1. Hejsa, jeg går ud fra at du har ophavsret på dine billeder men jeg kan ikke lige umiddelbart se om der står noget om det nogen steder. Jeg har bagt en af dine kager og så synes jeg at det kunne være sjovt at lave et sammenligningsbillede med din smukke kage og min knap så smukke kage. Må jeg det? Hvis jeg refererer til hvor billedet kommer fra? Ja, jeg syntes lige jeg ville spørge om lov for en sikkerheds skyld.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej, ja jeg har ophavsret på alle mine billeder pr. definition :o) Du må gerne låne et billede, så længe det bare er for at sammenligne. Må jeg spørge hvor det er du vil sammenligne dem? Jeg vil da gerne se det :o)
   mvh
   Camilla

   Slet
 2. Hej, mange tak, det er på min egen facebook profil. Der kan du ikke se det. Men jeg kan evt lægge det på instagram og tagge dig, så du kan se det. Jeg kan se at du også poster billeder der.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...