søndag den 15. august 2010

28.kage - Mikkels dåb

Hold da op, det er længe siden jeg har opdateret! Men efter ferien sluttede i sidste uge startede jeg på nyt arbejde, og jeg har bare ikke haft overskud til meget andet end at arbejde og sove... men heldigvis bød denne weekend på en kage, og dermed en opdatering af bloggen


Gitte, min veninde helt tilbage fra gymnasietiden, og Esbens nuttede lille søn Mikkel skulle døbes i dag. Kagen blev lavet efter kraftig inspiration fra billeder på nettet, men havde alligevel lidt sit eget præg. Desværre blev den alt for stor, og der var rigtig meget tilbage - men hellere lidt for meget end lidt for lidt!

Kakaobunde
Lemoncurd-creme
Hvid chokolademousse med friske jordbær
IMBC
Fondant10 kommentarer:

 1. Hey babe,
  Den var bare så flot og smagte fantastisk :-) Min mor og hendes veninde Birgit har set billeder af kagen og synes også det ser helt fantastisk ud.
  Det kan godt være, at den var for stor, men om ikke andet, så kan Mikkel da prale med, at han har haft en dåbskage i to lag - det tror jeg ikke der er mange der får :-)
  Kæmpe knus,
  Helle

  SvarSlet
 2. Hej

  Vil lige starte med at sige... En kage er aldrig for stor !!! Det er folk der er svag-kagespisere.... hihihihi og det gide ved de her kager er jo at de kan fryses ned, og smager næsten endnu bedre når de tøs op !!

  Meget fin kage og vildt nuttet elefant !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Hej Bianca,

  tak for de pæne ord :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 4. Hej Signe,

  tak for rosen - jeg var også selv nogenlunde tilfreds :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 5. Hey Babe,

  tak for den søde besked, og hihi at du har vist billeder til din mor og Birgit :o) Hvis jeg selv skal sige det, synes jeg også at den smagte rigtig godt :o) og nej, du har helt ret det er ikke alle der får så stor en kage til deres dåb!

  knus
  Camill

  SvarSlet
 6. Hej Marianne,

  tak for de søde odr. Se, jeg forstår det heller ikke altid, hvorfor der bliver spist så lidt - men jeg er som regel også den første til at tage stykke nr. 2 af mine kager! Men jeg tror egentlig heller ikke at jeg gad at lave dem, hvis jeg ikke kunne lide at spise dem :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 7. Hej Camilla.

  Super flot kage. Er det muligt du kan sende mig din mail? Da jeg selv skal lave dåbskage en gang til maj næste år, men jeg er lidt i tvivl om nogle ting, jeg tænkte du måske kunne hjælpe med at besvare?
  Min mail er: diddebryde1985@gmail.com

  Hvis du ikke vil svare på mail, så er mine spørgsmål her, hvor mange personer er der til i denne kage? Vi bliver godt 75 personer hvis alle selvf. kommer :) og så så jeg på en af dine kager at du havde den der grå plysset bamse på. Er det også fondant eller er det bare lige som brudeparret på en bryllupskage (altså i plastik)

  Samtidig vil jeg spørge dig hvornår du lavede kagen, på selve dåbsdagen eller dagen før? Jeg har nemlig fået af vide, at farverne kan smitte af hvis den laves dagen før. (ville dog ikke have til til at lave den på selve dagen)

  Jeg håber at høre fra dig.

  Didde

  SvarSlet
 8. Didde - jeg sender dig lige en mail snarest med svarene :o) Ikke fordi jeg ikke vil svare herinde, men det er vist lidt lettere med en mail :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...