søndag den 30. januar 2011

Øv Bøv :o( og weekendens mad

Jeg ser generelt ikke rigtigt sport i TV, og det gør husbonden heller ikke... men lige præcis herrehåndbolds-slutrunder har jeg tvangsindlagt ham til at se, så det gør vi sammen. Men øv, hvor var det en skam at Danmark ikke vandt

sport.tv2.dk

Nå, men til noget lidt mere positivt - weekendens mad. I går var vi med svigerforældrene i IKEA og Metro, så vi fik købt godt ind som altid! Vi spiste frokost i IKEA, så derfor blev aftensmaden lidt let. Lækre kyllingeburgere med hjemmebagte grove boller
Den indeholdt: kyllingebøf (lavet ligesom frikadeller), ost, salat, tomat, agurk og Hellmann's mayonnaise. Bollerne var de samme som jeg bagte sidste gang vi fik burgere.


I dag efter den ellers meget spændende finale skulle det være let og hurtigt.


En lækker salat med rucola, forårsløg, tomater, mozzarella, balsamico og pesto. Dertil fik vi lidt blandet godter - chorizo, parmaskinke, cheddar ost og madbrød. Det var skisme ikke så ringe endda! 

4 kommentarer:

  1. det var så ærgerligt med herrene!
    hvor ser de kyllinge burger lækre ud!
    sabine
    sabinesverden.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Det var synd for dem, men hold da op hvor de kæmpede!! jeg var nervøs for at vi ville blive spillet ud af hallen, men det gjorde vi jo (heldigvis) ikke - de kan være stolte kan de :-)

    Maden ser som - sædvanlig - LÆKKER ud!

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  3. Hej Sabine,

    ja, det var ærgeligt :o(

    Burgerne var også meget, meget lækre :o)

    knus
    Camilla

    SvarSlet
  4. Hej Birthe,

    ja - jeg synes helt sikker også at holdet spillede måsen ud af bukserne, og kunne bestemt tillade sig at holde hovedet højt :o)

    Tak for komplimenten om maden :o)

    knus
    Camilla

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...