mandag den 11. april 2011

TEST: Santa Maria Papadums

Selvom jeg ikke er så vild med stærk mad, har jeg en lille forkærlighed for indisk mad (som måske skyldes de gange jeg har boet i London?). Derfor blev jeg meget glad for at se pakken med Papadums fra Santa Maria i goodiebagen fra madbloggertræffet. Sidste søndag havde vi besøg af en af husbondens kammerater, som kom for at hjælpe med at flytte nogle møbler og køre på lossepladsen med en masse skrammel, og der fik jeg lyst til at afprøve dem.

Jeg prøvede for et par år siden at lave dem i mikro'en som der står på pakken, at man kan...men det synes jeg ikke gik så godt dengang, så i stedet valget jeg at friturestege dem fra starten af. Desuden var der altså vist nok 15 stk. deri og ikke 10 som der står på pakken... Men anyway, de er bare SUPER lækre, og jeg er helt pjattet med dem. Hvad de smager af er svært at forklare, men de er sprøde, lækre og en smule krydrede.

Sammen med papadums fik vi naan-brød i forskellige varianter, 2 slags curry - en med oksekød og en med kylling - samt ris kogt med saffran. Jeg snød en smule og købte sauce i glas... men tilføjede friske gulerødder til den ene og champignon til den anden. Men lækkert det var det :o) og rigeligt med kulhydrater - lol.

4 kommentarer:

 1. Jeg har aldrig smagt dem, så heldigt de var i goodiebag(en).. Hvilken goodiebag, det ville ikke være dårligt at få sådan en tilsendt en gang imellem..
  :-)

  SvarSlet
 2. hej,

  ja, det var nogle fabelagtige goodiebags :o) Jeg synes selvom jeg har brugt meget derfra, at det er tonsvis tilbage endnu :o)

  God fornøjelse med papadums'ne når du kommer så langt - jeg kan kun anbefale dem.

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 3. Dejligt at de faldt i godt jord hos dig :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 4. Hej Birthe,

  jep - det gjorde de i hvert fald :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...