lørdag den 1. august 2015

Tall Ships Race 2015

Vores ferie er slut på mandag, og der er faktisk en del hængepartier fra ferien her til bloggen (no surprise there!), men i dag nåede vi lige en sidste udflugt. Nemlig en tur ned til havnen i Nørresundby til Tall Ships Race 2015. Vi valgte at holde os til Nørresundby siden, da der i følge oversigten var meget for børnene og det var der også. Vi fik i hvert fald nogle timer til at gå uden de store problemer.

Vi kiggede på skibe, boder, legede og fik lidt dyr (men ganske lækker) frokost inden turen gik hjem til hjemmebiograf med popcorn og film. Men generelt var det en rigtig hyggelig tur vi havde derind, selvom vi blev nødt til at love Junior, at næste gang det kommer til byen skal vi ud at sejle ;o)
Det temmelig store russiske skib Kruzenshtern på vej i havn
Far og søn kigger på de fine skibe

Der var forskellige aktiviteter lavet af biblioteket, Spar Nord, Maritimt oplevelsescenter mm., samt en masse hoppeborge. Det var lige noget for drengene, som også fik en sørøver-klud på hovedet (smukt bemalet af undertegnede ;o)
Forhindringsbane
Guldgraveri

4 kommentarer:

 1. Det ser ud som om i virkelig har hygget jer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der gjorde vi også - rigtig meget endda :-)

   Slet
 2. Åh, det har godt nok været så hyggeligt med det arrangement - jeg var afsted lørdag formiddag, og inde at se finaleshowet i går aftes :D Så vildt!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der har været super hyggeligt! Jeg ville rigtig gerne have været under at se finale showet, men det gik ikke rigtigt med drengene :-(

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...