onsdag den 9. september 2015

Boganmeldelse: Børnenes Bagebog

Her efter sommerferien var junior og jeg så heldige at få en bog ind ad døren til anmeldelse, og det var en bog, som uden tvivl faldt i begges smag. Der var nemlig tale om Børnenes Bagebog af Katrine Klinken.

Jeg er ret begejstret for denne fine lille kogebog. Den har masser af dejlige opskrifter, gode tips til børnene, et lækkert design og en masse fine billeder, der vidner om, at der har været børn med inde over under fremstillingen af bogen. Dvs. bagværket på billederne ser ikke "perfekt" ud, men sådan som bagværk nu gør, når man har børn med i køkkenet.

Opskrifterne er delt ind i 3 sværhedsgrader, som jeg mener at Junior og jeg snakkede om første gang vi kiggede bogen igennem. Det vidste husbonden dog ikke,  så han var meget forundret, da junior kiggede på en opskrift og sagde: "Den er lidt svær" :oD

Jeg bad junior om at kigge bogen igennem og vælge hvad vi først skulle prøve. Valget faldt på en skøn citronmåne, som han insisterede på skulle pyntes med kirsebær ligesom i bogen. I bagklogskabens lys skulle jeg nok ikke have skåret de meget saftige kirsebær over og lagt med skæresiden nedad ;o)

Desuden kastede vi os også over opskriften på pizzabunde fra bogen og de var bestemt også en stor succes.

Som nævnt allerede i starten er jeg ret begejstret og vil derfor gå så langt som til at give bogen 6 ud af 6 stjerner!

 Anmeldereksemplar: Børnenes Bagebog af Katrine Klinken.
Udgivet af Politikens Forlag i juni 2015

4 kommentarer:

 1. Hvor ser den bog altså hyggelig ud. Jeg er altid på udkig efter gode børnekogebøger, som kan give min datter mulighed for at føre an i køkkenet, så den skal jeg da lige se nærmere på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også en rigtig hyggelig bog - og kan klart anbefales!

   Slet
 2. Sikke nogle lækre sager i har fået fremstillet og det ser jo ud til at være en skøn bog! Den må på ønskelisten ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...