fredag den 9. september 2016

Randers Regnskov

Selvom jeg er født og opvokset i Randers, og egentlig forholdsvis tit er der, da hele min nærmeste familie stadig bor der, er det ikke mange gang jeg har besøgt Randers Regnskov. Jeg var der for en 10 år siden, men ellers ikke.

I år syntes jeg, at min far skulle have en lille fars dags gave, som ikke bare var en film eller en t-shirt, så jeg valgte at give ham en tur i Randers Regnskov sammen med undertegnede, husbonden, Mini og Junior. Den tur var vi på i vores sommerferie, og det var en rigtig dejlig tur :o) Vi købte faktisk et årskort, som desværre kun gælder kalenderåret og ikke et år fra udstedelse, men vi planlægger mindst et par ture mere i år, for det var et ret stort hit og ungerne elskede det, selvom der var MEGET varmt!

Junior rørte ved en slange! Det gjorde jeg også!!! Jeg HADER slanger, men tænkte at jeg ikke rigtigt kunne tillade mig at lokke ham til det, hvis jeg ikke også gjorde det selv!

 Til frokost fik vi noget ganske dejligt mad, dog mente husbonden også at vi skulle smage larver og græshopper. Min far og Mini ville ikke røre dem; jeg smagte en enkelt larve, men husbonden og Junior var mega seje og spiste faktisk ret mange!

Udenfor er der ved at være en del forskellige ting også, og det er noget så skønt at komme en tur udenfor, efter have været inde i de meget varme, tætte kupler.

De har også fået en jaguar og en panter udenfor. En panter, viser det sig, er ikke bestemt dyr, men derimod en meget mørk udgave af andre kattedyr - fx. jaguarer. Jeg har aldrig bemærket det før, men fordi den var så tæt på var det tydeligt at se, at den faktisk har pletter, men blot er meget mørk

Det eneste jeg var lidt træt af ved turen, og som vi måske burde have brokket os over, men som nu er for sent og egentlig bare er en principsag var, at når man har et årskort er der rabat både mad og souvenirs m.m. Alle andre steder jeg har været på det sidst - Legoland, Djurs Sommerland, Ree Park osv. har de altid spurgt i boder og butikker om man har årskort. Det gjorde i hvert fald 2 af dem i Randers Regnskov ikke, og jeg glemte det lige da jeg skulle betale maden. Da husbonden så kom hen for at hjælpe i samme øjeblik og spurgte om det, kunne det ikke lade sig gøre at få rabatten bagefter. Det er måske rigtigt nok, men det mindste de kan gøre, er da at spørge, især hvis det ikke kan lade sig gøre bagefter! Men heldigvis er det ikke noget der kommer til at stoppe mig fra at tage derhen i gen

2 kommentarer:

  1. Det lyder nu som en skøn tur og den der store missekat måtte godt bo herhjemme! De er så smukt et dyr! Og jeg tager hatten af for at i både rørte ved slanger og spiste kryb! Der var jeg nok stået af!

    SvarSlet
    Svar
    1. Der er et skønt sted! Ja, panteren var så flot og elegant! Slangerne var mega creepy!

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...