mandag den 17. juli 2017

101. kage: kage med diverse figurer

Noget af det som jeg allermest har manglet min blog til det sidste halve års tid er et sted til mine kager. Javist, jeg smider nogle af dem på instagram eller facebook, men jeg synes bloggen er et af de bedste steder at vise dem frem/gemme dem til senere erindring.

Tilbage i november sidste år fik jeg en forespørgsel fra min kusines datter på en kage med både Simba og Nala fra Løvernes Konge og Arlo fra Den Gode Dinosaur. Jeg er jo ikke en til at fortælle en sød lille pige, at det ikke kunne lade sig gøre at kombinere dem på den samme kage, så der måtte lidt tankevirksomhed ind over. Jeg endte med nedenstående, som "naturligvis" ikke blev som jeg forestillede mig, og løver bør jeg nok holde mig fra at modellere i fremtiden :) Husbonden klarede Arlo, og han slap endnu engang bedre fra det med at modellere end jeg gjorde :)


Det jeg forsøge at få det til at ligne var lidt en form for et børneværelse eller noget. Dvs. figurerne, nogle legoklodser og en malebog med farver. Om det lykkedes ved jeg ikke helt, men Melissa blev glad for kagen og det er jo det vigtigste :)

Jeg har ikke den fjerneste anelse om hvad der var i, for det er simpelthen for længe siden :)

4 kommentarer:

 1. Den er da lige til en toys tory, skøn ide med børneværelse, jeg syntes figurerne er blevet søde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Ja, figurerne blev ganske vellykkede :)

   Slet
 2. Velkommen tilbage!!! Hvor er den skøn 😄 og jeg kender alt til at det endelige resultat ikke helt bliver som man forestillede sig 😉

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Ja, sådan er det vist som regel!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...