onsdag den 21. marts 2018

110. kage: Vulkankage

Nå, jeg kan vist ligeså godt erkende, at bloggen er død. Men jeg vil gerne stadig have et sted at lægge billeder op af mine kager, så det fortsætter altså med at være her på bloggen - der er bedst mulighed for gode billeder og det kan jeg stadig god lide.

Tilbage i efterårsferien sidste år lavede jeg nedenstående lille kage til storebroren til en fra Felix' mødregruppe. Jeg blev faktisk RET godt tilfreds med den, hvis jeg selv skal sige det!

Det var en lille kage, som kun indeholdt chokoladekage i lag og lidt smørcreme. Udenpå er der blendede Oreos udenpå smørcremen og lavaen er lavet af hvid chokolade-ganache farvet i forskellige farver. Der hørte også et marengs 8-tal med, men jeg turde ikke at sætte det ovenpå kagen til når den skulle fragtes. Så det kom først på senere - og så hørte jeg fra min veninde, at de også satte stjernekastere på, hvilket var en fabelagtig idé!

Navnet og det manglende 8-tal blev lavet i marengs, så det også kunne få lidt vulkan-agtige farver. Det forlyder at fødselaren blev glad for den, hvilket jo altid er dejligt, og når jeg så også selv var glad for den, er det en klar win-win :o)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...