søndag den 3. april 2011

39. kage - min sidste dag på arbejde

Jeg er stadig ret ked af det over beskeden om junior fra igår, men jeg er sikker på, at som tiden går skal det nok blive okay - det er bare lidt som om, der hele tiden kommer umotiverede tanker ind i mit hoved, som handler om vores lille mand...

Nå, men i går havde jeg sidste dag på arbejde, og har nu taget hul på 7 ugers ferie inden jeg går på barsel. Det hænger sådan sammen, at jeg tilbage i august blev ansat i en tidsbegrænset stilling, og den gik indtil 31. marts. Jeg fik egentlig tilbud om 1 måned mere, men jeg havde en masse ferie, som jeg ikke har fået holdt, så derfor takkede jeg nej, og havde derfor alligevel sidste arbejdsdag i torsdags. Jeg kommer til at savne mine søde kolleger - men jeg kommer ikke til at savne den lange transport tid hver dag, som betød nogle meget lange arbejdsdage.

Jeg mente naturligvis, at jeg skulle have lidt kage med min sidste dag. På en måde er jeg vist kommet til at smitte nogle af kollegerne, som også har kastet sig over kagebagning/pyntning, og selvom de selvfølgelig er dygtige, tænkte jeg at, jeg måtte hellere lige slå fast hvem der var bedst - hihi. Derfor blev kagen til sidste dag en lambeth-kage, som uden at være vanvittig svær, altid trækker mange point i imponeretheds-faktor :o)


indhold bare bare en chokoladekage og IMBC - det synes jeg er bedst til en lambeth-kage, som jo ikke kan tage flødefyld.

Reaktionen var som håbet, alle var meget imponerede, selvom jeg naturligvis kun kunne se fejlene :o)

12 kommentarer:

 1. Den er jo også sindssygt flot, jeg forstår godt, at den indkasserede kage-respekt :)
  Og Camilla, jeg forstår godt du stadig er ked af den besked, I fik - det er hårdt, at sådan en lille fyr skal igennem en del operationer. Men heldigvis er det ikke den værste besked, I kunne få, og de er så dygtige efterhånden, jeg har set en del før/efter-billeder på en debatside jeg lusker rundt på, hvor resultaterne bare er imponerende. Og han bliver det sødeste i verden lige meget hvad :D

  SvarSlet
 2. Meget smuk kage - og det manglede da også bare, at den gav street-respekt ;-)

  Jeg kan godt forstå, at den besked tærede noget på kræfterne, men jeg håber, at det bliver meget letter og mindre smertefuldt at komme igennem, end I frygter.

  SvarSlet
 3. Smuk kage!!!!
  Selvfølgelig er du ked af det go der vil komme mange tanker, men jeg er sikker på, at I nok skal komme helskindet igennem det :-)

  Sender dig gode tanker!

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 4. Wow en flot kage Camilla - kan godt forstå de var glade for den :-) Hvis ikke det var så dælens besværligt at fragte en kage ned til mig er det lige før, at jeg ville bede dig om at lave en til mig når jeg stopper på job ;-)

  Tak for snakken igår, det var som altid hyggeligt at snakke med dig. Det er fuldt fortsåeligt, at tankerne om junior fylder meget - jeg håber, at I snart får en tid ved sygeplejesken og at hun kan berolige jer.

  Knus,
  Helle

  SvarSlet
 5. Hej Bitten,

  tak for sidst, og tak for de søde ord om kagen :o) Jeg tror også at vi får verdens mest nuttede baby, men jeg/vi skal nok bare bruge lidt mere tid til at vænne os til tanken... og det kommer nok ligeså stille.

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 6. Hej Piskeris,

  tak for de søde ord om kagen, og om vores kommende "kamp". Jeg tror også på, at det nok skal gå når vi ved noget mere om hvad der skal ske end nu hvor alt bare er forvirring.

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 7. Hej Camilla,

  tak for de søde ord - den kunne have være bedre men jeg er okay tilfreds :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 8. Hej Birthe,

  tak for de søde ord om kagen, og for troen på at vi kan komme igennem den kommende tid - med en masse tanker flyvende rundt i hovedet :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 9. Hej Helle,

  ja, det er nok lidt for besværligt at fragte en kage helt ned til dig... denne type behøver dog ikke være på køl, så et sted kunne det godt lade sig gøre ;o)

  Vi har endnu ikke fået en tid, men jeg ser også meget frem til det - vi har bare allerede en milliard spørgsmål

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 10. Ihh altså Camilla, din blæremås! Hvor er det bare en fin kage :D Jeg kan jo slet slet ikke hamle op med hverken mængden af kager du får produceret eller udseendet for den sags skyld :D

  Det er nu godt nok at du kan få tankerne ledt andre steder hen også, selvom jeg godt forstår, det er super svært! Jeg tror og håber på alt det bedste for jer og jeres lille spirer :)

  Knus Agnethe (som lige kommenterer fra blogspot i dag)

  SvarSlet
 11. Hej Agnethe,

  tak for de søde ord om kagen. Du skal nok komme efter det igen snart. Jeg tror du har ret i, at det er godt nok at have noget andet at tænke på end lillemanden...

  knus
  Camilla

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...