Som kan ses på billedet, var det rygende varmt da jeg tog billedet, men jeg kunne ikke vente længere med at spise, så derfor kunne jeg ikke vente med at tage billedet :o)
Opskriften er fra Skagenfood Minestronesuppe med pancetta og ostebrød (4-6 pers.) | |
Ingredienser | |
|
Ordn alle grøntsagerne; hak løg og hvidløg fint, snit porren i ringe og skær bladselleri, gulerødder, pastinakker og grøn peber i små tern. Rist pancettaen i en gryde til den er næsten sprød. Kom alle grøntsagerne ved og rist videre et par minutter. Tilsæt krydderier og flåede tomater og lad det simre 3 min. Hæld fonden på, lad suppen koge ca. 20 min. til grøntsagerne er møre og smag til. Fordel den revede ost på fluteskiverne og grill dem et par minutter under ovngrillen. Server suppen i skåle og læg to ostebrød ned i hver. Server straks...
Det smagte rigtig godt, og der var heldigvis rester til overs, så jeg kan få med til frokost :o)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar