tirsdag den 23. august 2011

Coco & Dobby

I lørdags var junior til rigtig fest for første gang :o) I min familie har jeg sammen med min bror og søster og mine kusiner (og alles påhæng) en portvinsklub - jeg lyver ikke, vi ELSKER portvin. Vi var hos min kusine i Århus, og junior var med og opførte sig rigtig pænt. Det var superhyggeligt og vi fik god mad, som bloggeren her naturligvis glemte at tage billeder af!

Mine forældre passede Coco mens vi overnattede hos min bror. Søndag skulle Coco have besøg hos mine forældre; nemlig Dobby, som er min bror og svigerindes nye stor pudel hvalp. Han er mega-nuttet, og bliver en KÆMPE hund, men Coco er alligevel top-dog, så hun styrer indtil videre deres leg med hård hånd :o)

Dobby er kun 14 uger, men er alligevel noget større end Coco...

The amazing flying Coco :o)

En meget træt Dobby, men han havde også lige været til hvalpemotivationskursus

En fin nyklippet Coco

En, som sagt, meget træt Dobby, som ligger ned og drikker vand, og en undrende Coco...

Jeg har for øvrigt hele 2 indlæg planlagt med mad - wauw ;o) Et om en meget vellykket ret, og et om en temmelig mislykket omgang bagning...

6 kommentarer:

 1. Uuuh Camilla, hvor er det nogle skønne billeder :) Elsker hunde billeder, og mad/kage billeder selvf ;)

  Glæder mig til dine mad/kage indlæg :) Hvordan kunne du også glemme og tage billeder til protvinsaftenen :) Sejt i har sådan en klub btw. :)

  SvarSlet
 2. uha den berømte og berygtede portvinsklub ;) det er altså en genial ide. Dobby og skønne coco ser virkleig ud til at hygge sig!

  SvarSlet
 3. Portvinklubben, den er så sej..
  Tænkte faktisk på dig i lørdags, hvor vi var til fødselsdag, for der fik vi en helt fantastisk portvin, som jeg aldrig fik spurgt om navnet på- men den var go:)
  Coco er bare sååå sød- hun ligner bare et stort (flyvende) tøjdyr:)

  SvarSlet
 4. Hej Kristine,

  tak for de søde ord :o) Ja, jeg forstår heller ikke, hvordan jeg kunne glemme at tage billeder?? Men vi synes også selv, at det er en sej klub vi har :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 5. Hej Line,

  jep - det er verdens bedste klub vi har :o) De hygger sig også vældig meget Coco og Dobby

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 6. Hej Sabina,

  uh, en god portvin er altså bare det bedste der findes, men det var en skam at du ikke fik fat i navnet :o) Hihi, det er også lidt det jeg også synes, at Coco minder om et tøjdyr :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...