lørdag den 10. november 2012

I dag - for 1 år siden...

...blev Junior opereret. Som tiden dog er fløjet, han var så lille bitte dengang, og nu er han ved at være en stor (og meget fræk) dreng :o)

Jeg ved godt, at nogle nok vil synes at dette første billede kan være lidt skræmmende, men jeg ser heldigvis kun en meget glad lille dreng :o)


Tiden på Riget var hård både fysisk og psykisk for os alle 3, men alligevel synes det nu så langt væk. Vi ved jo, at vi skal derover igen når han er mellem 2 og 3, hvor han skal have lukket resten af ganen, men den tid, den sorg.

Hvis du er kommet til som læser her på bloggen senere og aldrig har læst beretningen, om da vores lille dreng blev opereret for læbe-gumme-ganespalte, så kan du finde det hele under fanen Junior på Riget

For bedre at kunne sammenligne rigtig har jeg lige taget et par billeder af ham i dag, så man kan se hvor vellykket hans operation var :o)
20 kommentarer:

 1. Det er HELT vildt så flot de kan lave det i dag !

  Han ser ud til at stor trives og være en dejlig dreng !

  Rigtig god weekend
  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er meget dygtige :o)

   Jeg håber og tror at han trives - og dejlig synes jeg i hvert fald, at han er :o)

   Slet
 2. For Søren Camilla, hvor er han blevet fin. Det er jo imponerende hvad de kan gøre i dagens Danmark. Så flot han er. Han har nu altid været en rigtig glad spirevip og ja, det kan man sagtens se og altid kunne se.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg synes også, at han er blevet rigtig fin. Altså han har jo altid været fin, men operation er i hvert fald en succes :o) Men ja, han er (som regel) en glad lille dreng :o)

   Slet
 3. Simpelthen imponerende. Sikke en lækkermås :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, han er en lille lækkermås med en meget vellykket operation :o)

   Slet
 4. Smukke, smukke dreng - og gud ja, hvor går det hurtigt!

  Knus
  Karina

  SvarSlet
 5. Han er bare SÅ fin! :)

  Jeg er jo først kommet til bloggen senere og vidst slet ikke at han havde døjet med sådan noget som spæd.. det var helt tilfældigt at jeg rendt over et indlæg på din blog med billeder af ham fra baby. Selvom jeg havde set billeder af ham efter han var blevet opereret så var det slet ikke noget jeg havde set!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Det er heller ikke særlig let at se det på ham - jeg tror i hvert fald ikke, at det nødvendigvis er det første folk ser. Men hvordan det kommer til at se ud når han bliver større, er jo svært at gisne om. Men han er i hvert fald fin nu :o)

   Slet
  2. Tak :o) Jeg synes også, at han er rigtig fin :o)

   Slet
 6. Jeg er til stadighed vildt imponeret over vores læger ;-) ja, det er barske billeder, fra hans første tid. Men for pokker hvor er han lækker ;-)

  Super gode billeder af ham ;-) dejlig, dejlig knægt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg synes også, at de er meget dygtige de 3 skønne læger på Riget :o) Han er nemlig en lækker lille dreng :o)

   Slet
 7. Hey Camilla! He is looking awesome! It's amazing what science can do. Congrats, have a good week!

  EMILIO!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi Emilio. Thank you, I think it looks very nice, and the doctors are sooooo good :o)

   Slet
 8. Wow, hvor er det flot! Han er en rigtig lille lækkerbisken (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Det er nemlig lige hvad han er ;o)

   Slet
 9. Hej Camilla

  Han er bare så sød og ser super kvik og lidt fræk ud. Og ja det er utrolig hvad lægerne kan gøre. Jeg har også selv en dreng på 1½ år med læbespalte så kender turen og følelserne omkring det. Det er utrolig som billedet hvor din dreng lige er kommet tilbage fra operationen ligner billedet af vores dreng - sådan lidt Anni Fønsby-agtigt ;-) og noget groggy. Men dejligt at han er en glad og frisk knægt.

  Hilsen Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for den søde besked, Gitte :o) Ja, det er en hård omgang med sådan et ophold på Riget! Jeg har faktisk set en del billeder, hvor børnene ligner hinanden efter operationen. Jeg tænker, at det nok også har lidt at gøre med kirurgen, altså den måde de arbejder på, og synes det ser pænt ud. Victor blev opereret af Slaven, og jeg har i hvert fald set andre børn, hvor jeg har været overbevist om, at det var hans "hånd" :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...