mandag den 17. februar 2014

65. kage: Vintage racerbil

I dag skulle husbonden starte på arbejde igen efter barsel (er der virkelig allerede gået 2 uger!!!). Desværre blev morgenen ikke helt som planlagt for i går aftes og nat hostede stakkels junior som en vanvittig, hvilket betød at han sov sygt ringe. Det endte derfor med, at han kom ind til os og sov i midten, men det betød også, at vi allesammen sov ret ringe. I morges tog husbonden og junior så en tur til lægen, for jeg var i tvivl om hosten var mere end en forkølelse. Det var det heldigvis ikke, men alligevel valgte jeg at holde ham hjemme i dag - så man må sige, at det er noget af en første dag alene med mini, når den store også er hjemme!

Men hvorom alting er, så skulle husbonden naturligvis have kage med på arbejdet for at fejre lillebrors ankomst :o) Det er ved at være ret lang tid siden, at han har haft en fondant kage med, så det blev det til i denne omgang. Temaet blev inspireret ud fra minis ammepude, som sjovt nok er den jeg har i mit perifere syn det meste af dagen ;o)

Det var naturligvis husbonden, som lavede racerbilen og endnu en gang gjorde han det til UG. Kagen indeholdt følgende:

Lyse bunde
Mørk chokolademousse
Kirsebærmousse
Baileys-choko-karamel frosting
Fondant 

6 kommentarer:

 1. Kors hvor er den sej! Elsker vintage og rigtig godt gået af husbond der ;)
  Håber junior snart får det bedre igen og ar du ikke er spændt alt for hårdt for i dag... Jeg har også den store hjemme i dag, han er så småt ved at komme ovenpå efter sådan en snot-omgang... Rigtig god bedring med storebror!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) jeg synes også, at den blev rigtig fin og sød og husbondens kolleger var meget begejstrede! Det gik heldigvis hurtigt over og han var afsted igen tirsdag

   Slet
 2. Hvor er det en flot kage og den smager helt sikkert godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Den blev i hvert fald modtaget godt af husbondens kolleger :o)

   Slet
 3. Baileys choko karamel frosting.... Er du gal, det lyder godt! Jeg har ikke engang faaet morgenmad endnu, og nu sidder jeg nästen og savler ned i tastaturet af lyst efter lidt karamel frosting! Det blev i övrigt en rigtig fin kage, synes jeg! :)

  /Cindi

  http://cherriesandsunflowers.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Det var faktisk blot en frosting der var blandet sammen af en rest baileys frosting og en rest chokolade-karamel frosting - begge dele noget hvor man kan finde opskriften på min blog :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...