torsdag den 21. maj 2015

81. kage: Volleyball kage

En af de forholdsvis mange konfirmationskager jeg lavede i år var til en af husbondens kollegaers søn. Han er en ivrig volleyballspiller, så det syntes de at kagen skulle have som tema. Moren sendte et billede af en inspirationskage og mit hjerte sank, da jeg så at der var figurer på! Jeg er ikke super god til figurer, men det endelige resultat blev heldigvis godt nok alligevel :o) Dog var husbonden og jeg igennem både store diskussioner og skænderier inden det lykkedes os i fælleskab at lave nogle figurer ;o) Husbonden har derfor lavet kroppene og jeg har lavet ansigter og hår :o)

Jeg kan se på billederne, at mine samlinger på hjørnerne ikke er så pæne, men det var faktisk et bevidst valg, at der skulle være samlinger, men jeg må indrømme, at på billederne er de grimmere end de var i virkeligheden! Desuden ved jeg heller ikke, hvorfor det har været umuligt at få de første 2 billeder pæne i lys og farve!

I det store hele er jeg dog meget glad for kagens færdige udseende, og til trods for problemerne var både husbonden og jeg en smule forelsket i de små spillere til sidst :o)

Tallene på trøjerne bliver i øvrigt til konfirmationsdatoen, hvis ikke I havde spottet det ;o) 


4 kommentarer:

 1. Den er altså megasej! Hatten af for jer :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg er også ret glad for den :oD

   Slet
 2. Hvor er den super flot din volley kage, det er du en kag til :-)
  God aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg synes egentlig også, at den blev ret vellykket :oD

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...