I går havde vi hele min familie på besøg, samt svigermor og -far, til en omgang påskefrokost med helstegt kalkun, påskeægsjagt og masser af søde sager. Det var en rigtig dejlig eftermiddag, men også lidt hård ... som dog var helt selvvalgt pga. madlavningen. Men det betyder, at vi i dag i hvert fald laver så lidt som muligt!
Hovedretten bestod af helstegt kalkun med traditionel engelsk "stuffing" som fyld, serveret med hvide kartofler, "Roast potatoes" (stegt i andefedt!!), brun sauce, waldorfsalat og gulerødder.
Den helstegte kalkun parteret og serveret med traditionel engelsk "stuffing" som fyld |
Efterfølgende var der påskeægsjagt, hvor alle var meget engagerede pånær Mini og hans kusine. Mine valgte i stedet af lege modeltog :o)
Efter gæsterne var taget hjem blev aftenen brugt på sofaen med en god film!
Det lyder bare som en skøn måde at tage hul på påsken :-)
SvarSletMaden ser så lækker ud og jeg kan forestille mig at sådan en menu kan tage lidt på kræfterne... Så håber jeg at i får en skøn uges ferie og fejretak jeres bryllupsdag med manér :-D
Det var en dejlig måde, at tage hul på påsken på :o)
SletJa, det holdt hårdt, men skræmmende nok var den på mange måder nemmere end hvad jeg ellers plejer at diske op med ... og der blev mere eller mindre spist helt op!