torsdag den 30. juni 2016

5

Endnu et år er gået, og i dag bliver min smukke store dreng 5 år!!! Jeg forstår det slet ikke, for det føles som om han lige er blevet født :o)

Traditionen tro kommer der derfor et indlæg om hans fødselsdag - og som sædvanligt refererer jeg til de tidligere år 4, 3, 2, 1, og fødsel :o)

Det er lidt som om, at morgenerne omkring fødselsdagene bare ikke skal gå helt som forventet. Her til morgen var det Mini, der allerede kl 4.53 begyndt at råbe og ville op. Jeg ville helst ikke, at han vækkede fødselaren, så han måtte komme med ind til os og se Viaplay!

Men efter en times tid var det på tide at vække fødselaren med sang, flag, lys og gaver. Han blev rigtig glad for dem allesammen, så det var jo meget heldigt. Til gengæld får faren lov at udleve sin drengedrøm igennem ham med den meget store Transformer, som i virkeligheden er 6 små - han er MEGET misundelig!

Til morgenmad fik vi arme riddere og til aften fik vi vafler - både salte og søde, så det kan ikke just kaldes en sund dag. Derudover havde Victor selvfølgelig kage med i børnehaven, hvor han blev fejret efter alle kunstens regler.

Så i det store hele har det været en dejlig dag :o)

4 kommentarer:

 1. Jubii - tillykke! Legesager af bedste slags og sukkerchok er den bedste form for fejring :D

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, absolut den bedste måde at fejre en fødselsdag på :-)

   Slet
 2. Wauw en skøn måde at fejre sin fødselsdag! Endnu engang tillykke med jeres dejlige Victor! 😍

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...