søndag den 3. juli 2016

97. kage: R2-D2

I går fejrede vi juniors og husbondens fødselsdage. Junior havde udtrykt ønske om at få en Star Wars kage efter af have set den jeg lavede for nyligt. (og faren var HELT enig! ;o) Men som jeg nu er, så tænkte jeg, at jeg ikke bare kunne lave en næsten magen til, så i stedet satte jeg mig for at lave R2-D2 - i stående udgave!!

Jeg havde egentlig ambitioner om, at der ikke skulle være kage hele vejen ned til pladen, men for at der var nok, så var det altså sådan det blev. Min kære mand var faktisk mere involveret i denne kage end han plejer, for han lavede benene ud af flamingo og pyntede også den næsten færdige kage - dvs. jeg overtrak den og han lavede detaljerne. Et godt samarbejde, hvis jeg selv skal sige det.

Kagen var MEGET høj - ca. 35 cm og havde en diameter på ca. 12 cm, så på det punkte var det den klart mest udfordrende kage jeg nogensinde har lavet, for der var altså ikke bare kage indeni, nej der var kage og 2 slags mousse :o) Derfor blev han også lavet i 2 dele, så den runde del blev først lige sat ovenpå, da den skulle serveres.

Men jeg blev faktisk ret glad for resultatet!

Kagen indeholdte:
Lyse lagkagebunde
Chokolademousse 
Hindbær-mascarpone creme 


4 kommentarer:

 1. Stort tillykke og hold nu op en flot kage :-)
  Du er rigtig god til det med flotte kager :-)
  Aften hilsner.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg var også godt tilfreds :-)

   Slet
 2. Den er bare SÅ fedt!!! 😍 Du bliver da også ved med at overgå dig selv! Så flot klaret og endda med fyld... jeg bøjer mig i støvet 👍

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde. Jeg prøver i hvert fald, og var også selv ret begejstret for denne :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...