søndag den 9. oktober 2016

99. kage: Naked cake med efterårtema

I går var der lyserød lørdag, som jeg fortæller lidt mere om en af dagene og i dag har jeg holdt fødselsdag for hele den pukkelrykkede - 22 personer var vi - så nu trænger jeg til weekend, men sådan skal det ikke være ;o)

Jeg kørte lidt et efterårstema med en skøn kyllingegryde fyldt med lækre grøntsager - svampe, beder, vindruer m.m. Til dessert fik vi denne (hvis jeg selv skal sige det) ret så smukke og velsmagende kage, som også var lidt efterårs-agtig. Jeg har aldrig lavet denne type kage før, men jeg blev ret glad for resultatet og synes den var lige som den skulle være. Faktisk skal jeg allerede lave en noget lignende til arbejde på tirsdag, hvor jeg har fødselsdag, så nu får jeg det da i hvert fald prøvet :o) Det var faktisk forbavsende hurtigt og let at pynte den, så det er jo skønt!


Kagen indeholdt:
Krydderkage-bunde
Æblekage-mousse
IMBC
Karamel 
og Marengssvampe

Jeg kommer med opskrifterne til kagen snarest, men hvis jeg skal være ærlig så orker jeg det simpelthen ikke lige nu :o) Så I må vente tålmodigt

10 kommentarer:

 1. Ahmen sødeste kvinde da! Hvor er den bare indbegrebet af efterår og vildt at du nåede det!!!! Jeg bøjer mig i støvet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) du er sød. Jeg var sgu også lidt presset!

   Slet
 2. Waou en lækker og smuk naturlig kage :-)
  Flot pyntet.
  Og stort tillykke med fødselsdagen :-)

  SvarSlet
 3. Den er fantastisk flot! ♥ ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg synes også, at den er ret pæn ;o)

   Slet
 4. Superflot og lyder rigtig lækker. Glæder mig til opskrifterne. Mh, Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Den smagte også skønt! Så glæd dig til opskrifterne :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...