torsdag den 16. november 2017

Boganmeldelse: Majas kager

Indlægget er lavet i samarbjede

Jeg er meget begejstret for Maja Vase og hendes blog. Hun laver simpelthen de mest yndige ting. Hun har en klar stil over både sit bagværk og sine billeder, så jeg skulle naturligvis have fingrene i hendes nyeste bog Majas Kager.


Men det er åbenbart ikke kun mig, som er begejstret for hendes nye bog, for prøv at se den efter at Victor (og Felix) har sat sedler ind ved hvilke opskrifter de synes vi skal prøve :oD


Bogen er delt op i enkle kategorier, som passer godt til det enkle look i bogen og det enkle look af kagerne. Maja laver de mest perfektionistiske kager, og det er nok derfor dem jeg har prøvet af hendes opskrifter ikke bliver ligeså flotte som på de fantastisk smukke billeder - jeg er nemlig lidt af en sjuske-Dorthe i forhold til Maja :o) Men bogen er som nævnt det op i "Enkel" (som er skærekager), "Smørsprød" (som er tærter), "Fnuglet" (som er moussekager),"Unik" (som er dem som er lidt udenfor kategori) og "Petit" (som er små kager).

Alle opskrifterne har en lille forhistorie/introduktion, som gør det meget personligt på den gode måde. Desuden er der også info om pynt ved alle opskrifterne, som naturligvis er nødvendigt for at vi andre kan håbe at komme bare nogenlunde i nærheden af Majas smukke kager. Sidste men ikke mindst er der nyttige tips ved de fleste opskrifter.

Prøv lige nogle smukke billeder! Jeg måtte sige til Victor, at for ikke at skulle ud i den store udvælgelsesproces hver gang vi skal prøve en af opskrifterne fra bogen, så var det måske smartest at starte fra starten og med alle de sedler de har sat i har vi da til et stykke tid :oD


Det er en rigtig dejlig bog, som Maja har fået lavet. Totalt spækket med uimodståelige opskrifter! Den kan klart anbefales at skrive på ønskesedlen her til jul!

Og hvis du kigger med om nogle dage, så får du måske muligheden for at vinde dit helt eget eksemplar :oD

Anmeldereksemplar: "Majas kager" af Maja Vase
vejl. udsalgspris: 250,-
udgivet af Politikens Forlag i september 2017.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...