lørdag den 9. juli 2011

1000 tak - og et lille kig

Først vil jeg gerne sige 1000 tak for de søde kommentarer, som I allesammen har efterladt på forrige indlæg - jeg havde bogstavligt tårer i øjnene, da jeg læste dem :o)

Den første uge efter juniors ankomst har været hård (det er det vel næsten altid), men vi håber snart at få gang i nogle gode rutiner - hvilket nok kommer til at betyde, at jeg ikke bliver den mest stabile blogger det næste stykke tid, og det bliver i hvert fald ikke de stor kulinariske eskapader, som jeg kommer til at blogge om, for dem er der nemlig ikke mange af... det bliver nok mest om baby, men det må I leve med :o)

Vi var indlagt på neonatal-afdelingen fra fredag (søndag blev husbonden med-indlagt og vi fik et familierum) og indtil tirsdag hvor vi kom hjem på orlov. Torsdag var vi til kontrolvejning og blev endelig udskrevet. Det lyder jo som om der var noget galt med junior, men det var der faktisk overhovedet ikke - han røg på neonatal da jeg fik feber under fødslen, og vi kom alle derop, da vores special-sundhedsplejerske mente at de havde bedre tid til os deroppe. Men som nogle sygeplejerske sagde, så er man per definition syg når man er indlagt der, hvilket vil sige, at alt bliver målt, vejet og tjekket - og junior spiste åbenbart ikke helt så meget som de ville have. Dog var der en sygeplejerske, som mente at vi bare trængte til at komme hjem på orlov, og det fik vi lov til. Men torsdag havde han næsten ramt sin fødselsvægt igen, og blev som sagt udskrevet.

Jeg er egentlig ikke så vild med at vise billeder af hverken mig selv eller husbonden herinde - men jeg synes nu alligevel lige at jeg vil smide et par enkle billeder ind af vidunderet...


12 kommentarer:

 1. Årh, smelte smelte! Tillykke endnu en gang :)

  Håber i nyder den første tid! Må sige at jeg blev bare lidt mere skruk af billederne, tak for det ;)

  God lørdag!

  SvarSlet
 2. Awww altså Camilla! Hvor er det dejligt at høre pip fra dig igen og hvor er det bare den smukkeste lille dreng i har fået jer! Han er bare SÅ dejlig!!!
  Godt at høre, at i blev udskrevet så hurtigt igen og det lyder som om det var den samme sygeplejerske, som mente at vi skulle hjem på orlov også - hende kunne vi mægtig godt lide!
  1000 krammer til jer alle 3!

  SvarSlet
 3. Nårhhh, hvor er han DEJLIG!! Dejligt at høre at alt er ok, jeg har sådan tænkt på jer. Nyd ham i fulde drag :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 4. Også et stort til lykke med jeres "lille" søn, som har et dejligt blik. Pøj pøj med alt det han/I skal igennem fremover.
  Hilsen Lone.g

  SvarSlet
 5. ÅHR, hvor ER han bare kær! KÆMPE tillykke med ham... ham kan i godt være stolt af! :) og som du selv siger... han er et vidunder :) Dejligt at få lov at se lidt billeder af ham.

  KNUS

  SvarSlet
 6. Nååå ;-) hvor er han dejlig... kan godt forstå du helliger dig noget andet end bloggen ;-) rigtig meget held og lykke den kommende tid...

  SvarSlet
 7. Kære Camilla...
  Endnu engang et kæmpe tillykke med den lille guldklump, sikke dejlig han ser ud, og nogle fantastiske smukke øjne han har, ham kan i godt være stolte af :-)
  At tiden til at blogge bliver knap, ved vi vist alle, men et lille pip engang imellem håber jeg du får tid til :-)
  Held og lykke med det hele.
  Knus Irene

  SvarSlet
 8. Hvor er han da bare skøn!
  Endnu engang stort tillykke med ham!
  Knus

  SvarSlet
 9. Nårh, en lille skattebasse :-) Stort tillykke igen.

  Ja, første uge er fanme' hård. Det skriver jeg gerne under på. Anden uge blir' sikkert ligeså hård, men lige pludselig er man inde i det (håber jeg) og så blir' overskuddet lidt større.

  God søndag og god uge til jer alle tre.

  SvarSlet
 10. Åhr, hvor er han smuk Camilla!
  De øjne der, dem kan man da ikke andet end blive lidt forelsket af:)
  Nu håber jeg bare, at I kommer nemt igennem det næste stykke tid, for selvom det nu ikke ser ud til der er så meget der skal laves, så er det en hård omgang når det er med sån en bette mand...

  SvarSlet
 11. Hold nu op hvor er han skøn! Så sød og lækker. Jeg har netop gået og tænkt på jer i dag og gik og håbede, at alt gik godt med lille-manden. Skønt at høre, at I er kommet hjem.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...