torsdag den 21. juli 2011

Barselsgaver - Vol. 3

Så er vi klar med sidste omgang barselsgaver... eller i hvert fald indtil videre :o) Jeg tror, at alle i den lille familie er meget overvældede over de flotte gaver vi har fået - det er helt vildt!

Et stabel-tårn, som var en lille ekstra-gave fra juniors farmor og farfar... som ankom sammen med morens yndlingschokolade :o)

En superfin aktivitetsbøjle fra husbondens bror og familie... den er dog blevet byttet til en magen til, men i blå :o) Min svoger havde ikke spottet at den var lyserød, hihi

Lækkert lamaze-legetøj fra husbondens yngste storesøster og familie.

Et sejt sæt tøj fra husbondens kammerat og kæreste - jeg elsker de små biler på strømperne :o)

Et nuttet sæt tøj og en lækker Lego-hoodie fra mine forældres venner.

2 nuttede sæt tøj fra 2 af mine tidligere kolleger - det med frøen havde vi dog i forvejen, så det er blevet byttet. Min tidligere kollega Villy, havde satset på at junior ville blive opkaldt efter ham, men han tog fejl :o)


Sidst men ikke mindst kom er der forleden i posten dette smukke, hjemmehæklede tæppe fra søde Birthe/NewYorker by Heart. Jeg er simpelthen så glad for det, og blev meget rørt over, at en person jeg kun har mødt kort en enkelt gang kan være så sød - endnu engang tak :o) Det er superfint, og kommer til at passe perfekt når vi skal have junior i autostolen.

4 kommentarer:

 1. Endnu flere lækre gaver!! Og velbekomme, det har været en glæde og mig at lave det :-)

  Kh
  Birthe

  SvarSlet
 2. Waui et fint tæppe du har fået af Birthe! Er total grøn af misundelse ;) Det skal du nok få rigtig god brug for, når vi kommer senere hen på året - sådan et er også rigtig godt om aftenen, når det begynder at blive lidt køligt... Håber alt er vel og dejligt at se alle de fine gaver i har fået...

  SvarSlet
 3. Hej Birthe,

  ja - det er helt vildt så mange lækre gaver vi har fået! Jamen, jeg kan kun sige endnu engang tusind tak for det smukke tæppe - jeg elsker det :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 4. Hej Agnethe,

  ja - jeg synes også, at jeg er MEGET heldig, faktisk ved jeg ikke helt hvad jeg har gjort for at gøre mig fortjent til sådan et smukt tæppe :o) Vi har allerede taget det lidt i brug, men ja - det bliver supergodt når vejret blive lidt køligere :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...