onsdag den 13. juli 2011

Barselsgaver - vol. 1

Hold da fast -  jeg har bare INTET overskud til hverken at blogge eller kommentere eller noget. Vi har været så heldige, at vore lille guldklump har udviklet sig til en lille skrige-ballon, som kører nogle maraton-skrigeture - en 3-4 timer, hvor han er helt utrøstelig og ked, selvom der ikke er noget galt med ham. Jeg ved godt, at det ikke er ualmindeligt at babyer opfører sig på den måde, men det gør det desværre ikke mindre hårdt!

Jeg er ualmindelig taknemlig for vores fyldte fryser i øjeblikket, for der er virkelig ikke overskud til at lave mad, og jeg må med skam i stemmen meddele, at det er nu allerede også et par gange, at vi har hentet mad udefra... det er ikke godt for hverken vægten eller pengepungen, men sådan går det altså bare lige i øjeblikket ;o)

Nå, men i et forsøg på at lave et blog-indlæg tænkte jeg, at jeg ville vise hvor utroligt mange og fine barselsgaver vi har fået... måske kan det bruges lidt til inspiration, eller bare til fyld på bloggen.

 Smuk mor-barn buket fra mine forældre (med små strikkede støvler som pynt)

Fantastisk buket fra husbonden (han kendte ikke til mor-barn buketter) med pæoner ligesom i min brudebuket

Smuk mor-barn buket fra svigerforældrene

En smuk buket fra min onkel og tante + kusiner og mænd, som blev leveret med bud - det er længe siden jeg sidst har oplevet det :o)

Der var rigtig mange både indlagte og ansatte, som kommenterede min smukke omgang buketter - jeg synes også at de var vidunderlige

 En masse nuttet tøj fra min søster + familie

 En nuttet lamaze-abe fra min bror + familie

 En af mine veninder medbragte chokolade-muffins med oreo-frosting på toppen - mums...

... og en nuttet ej-sikke-lej body med robotter og en majs-kolbe til at hænge i barnevognen.

Det var 1. omgang - hvornår den næste kommer aner jeg ikke - lige i øjeblikket tager vi dagene en af gangen :o)

10 kommentarer:

 1. Sikke en masse dejlige gaver og SMUKKE blomster! :)

  Kan kun forestille mig det er hårdt når han skriger og at det er hårdt at overskue så meget for jer!

  SvarSlet
 2. Det er INGEN skam, Camilla, at hente mad udefra! Da jeg var au pair og Emma kom til verden, kom naboer og venner med mad i de første 14 dage, er det ikke fantastisk??? Sådan burde det måske også være herhjemme....

  Jeg føler med jer mht til skrigeturene. Emma havde kolik - og vi var 3 voksne mennesker til at tage sig af hende - og alligevel var jeg totalt drænet. Så jeg ved lidt om hvordan det er :-)

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 3. Sikke smukke blomster og gaver ;-) og nej, det er overhovedet ingen skam, at hente maden udefra. Sådan er det jo i en periode, hvor det er lillemanden det drejer sig om, og I er drænet for al energi.

  Godt I trods alt har bare lidt i fryseren, dejligt at du havde overskuddet inden fødslen...

  Held og lykke... håber det snart bliver bedre med hans skrigeture, det er vel en gang kolik har har fået?

  SvarSlet
 4. Lad dig ikke sresse over den blog, men søg ind i bloggens verden, når du har lyst og overskud. Vi skal nok vente på dig :-)

  Der er desværre ikke noget som skrigeture, der kan tage modet fra en. Håber, at det blot er fordi hans mave lige skal vænne sig til den nye kost.

  Sikke flotte ting I har fået. Det er skønt for jer.

  SvarSlet
 5. Dejligt at du havde overskud til at lave denne fine opdatering søde Camilla, men som de andre siger, skal du IKKE lade dig stresse mht. bloggen, den venter troligt på dig og det samme gør dine læsere...
  Nu skriver du bare, hvis du får brug for noget, så kan jeg godt lige svinge forbi med en omgang bolognese eller hvad du ellers har brug for... Åhh jeg håber jeres lille skrigballon ikke er ALT for hård ved jer - bare husk på, han vokser fra det... men kender alt til det søde, så skrive eller ring endelig, hvis du har brug for at snakke... Masser af kram!

  SvarSlet
 6. Hej Trine,

  tak for de søde ord - ja, det er temmelig hårdt når han skriger, mest fordi man ikke ved hvad løsningen altid er - nogle gange dur en ting andre gange en anden!

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 7. Hej Birthe,

  ih - det kunne jeg godt have brugt, at alle var kommet med mad :o) ej, hvis der har været besøg her, så har vi jo bestilt udefra og det er næsten ligeså godt :o) Uh, hvis det er hårdt med 3 voksne, så frygter jeg for alvor for husbondens tilbagevenden til arbejde! Men jeg håber nu, at det går alligevel...

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 8. Hej Kirsten,

  nej, det er ingen skam, men alligevel lidt underligt, når det aldrig er noget vi har praktiseret særlig meget - selvfølgelig en gang imellem, men ikke tit. Ja, det er muligvis en omgang kolik, nu får vi besøg af sundhedsplejersken i morgen, så må vi snakke med hende om det - for drænende det er det!

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 9. Hej Camilla,

  ih. hvor sødt at I vil vente på mig :o) Men jeg savner faktisk at blogge - både at skrive og kommentere på andres blogs, så jeg ser frem til at overskuddet kommer igen :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 10. Hej Agnethe,

  tak for det søde tilbud - det skal jeg bestemt overveje :o) Ja, du kender det jo kun for godt, og jeg ved også godt at det kun er en overgang, men det virker alligevel bare totalt uoverskueligt når man sidder i det!

  knus
  Camilla

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...