fredag den 30. august 2013

Tværfaglig konference i Århus

Ja, det er noget af en titel! Det er ikke desto mindre hvad vi var til i onsdags med junior. Bag den fine titel gemmer sig et ganske kort møde med plastikkirurg, tandlæge, talepædagog og specialsundhedsplejerske. Denne gang handlede det om lukning af restspalte i juniors gane.

Men det endte med at komme til at handle ligeså meget om den knop junior har haft på næsen siden den dag han blev født. Vi har tit spekuleret over hvad det var, for den ligner lidt en lille bitte heksevorte med 3-4 små lyse hår i. Det er dog åbenbart hvad man kalder en fistel. Det er til gengæld lidt spøjst, at selvom junior er blevet undersøgt masser af gange har det indtil nu ellers kun været narkoselægen på Riget der har bemærket den. Det viste sig, at plastikkirurgen lige havde udgivet en artikel om emnet, så han var ikke i tvivl.

En sådan fistel har højst sandsynlig rod helt inde ved kraniet eller hjernen. Så nu skal junior inden længe MR scannes og så bliver begge ting sandsynligvis opereret på samme tid ovre på Riget her i efteråret.

Vi har jo hele tiden vist at restspalten skulle opereres, men lige nu synes jeg sgu det er lidt træls med det andet :-(


Vi havde dog ellers en hyggelig tur til Århus, for vi prøver altid at gøre en tur ud af det, og denne gang inkluderede det frokost, lidt shopping og efterfølgende eftermiddags kaffe og aftensmad hos mormor og morfar... Men så var vi også godt trætte da vi landede hjemme igen!

Det sidste minder mig for øvrigt om - er der nogle, som kan anbefale nogle gode, børnevenlige frokoststedet i Århus? Jeg synes vi kæmper lige hver gang vi er dernede :o)

8 kommentarer:

 1. Nej hvor træls at der lige skal komme sådan en dum dut i vejen, når man i forvejen har nok at tænke på med den anden operation. Håber at Junior kommer godt igennem det hele. Da jeg boede i Århus var der to cafeer som var meget populære blandt børnefamilier, som begge ligger i Frederiksgade (ca. 100 m fra Magasin) Den ene er Hos Sofies Forældre og den anden er Café Slabberas. Sidstnævnte har en børnetøjsforretning i stueetagen, café på 1 sal og ovenpå er der sofaer, hvor man også må indtage sin mad. Det er rigtig hyggeligt og indtil kl. 16 er det primært for børnefamilier. Begge steder har børnemenuer, og vil anbefale at bestille bord i forvejen for en sikkerheds skyld. Pøj pøj med det hele! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber også, at han kan klare det hele, men heldigvis er han en sej lille gut :o)

   Café Slabberas var vi inde på for et par gange siden, og var godt tilfredse, men nu er den lukket og der er kommet noget andet, som umiddelbart udefra ikke rigtigt lignede et sted der passede til børn, men måske jeg tager fejl.

   Hos Sofies Forældre er vi gået forgæves ved 2 gange fordi den er stopfyldt. Så måske er en bordbestilling en god idé.

   Men tak for forslagene alligevel :o)

   Slet
 2. Ved at der i bruuns galleri og storcenter nord er rasmus klump restauranter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må jeg kigge lidt nærmere på, for hvis ikke Rasmus Klump skulle være børnevenlig, så ved jeg ikke hvad skulle ;o)

   Slet
 3. Det er altså et dejligt billede af din søn <3

  Jeg anede ikke før for kort tid siden, hvad en fistel er for en dims...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o)

   Jeg har nogle gange hørt tale om fistler, men har aldrig rigtig hørt efter, da jeg ikke troede det var relevant... så kan jeg lære det ;o)

   Slet
 4. Jeg synes stadig han er lige skøn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød :o) Det synes jeg heldigvis også!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...