onsdag den 11. september 2013

Indkøbstip til de kageglade

Her i weekenden indgik der en stooor chokolade-bestilling fra mig og de øvrige medlemmer af Cupcakemafiaen. Line havde fundet Pati Versand i Tyskland, som trods den lidt triste side virkelig har mange gode sager. Jeg endte med at spendere en mindre formue... men med super gode besparelser!
Alt i alt købte jeg 2,5kg hvid Callebaut, 1kg lys Callebaut, 1.25kg mørk Callebaut (delte en pose med Bitten), cupcakeforme, chocolade "chips", folie, en kransekagetylle, og et 4 etagers stativ i aluminium + en udstikker til stativet. Med en porto delt imellem 5 personer kom jeg af med ca. 950,-!

I Metro mener jeg, at en 2,5kg Callebaut koster omkring 240,- - her koster den ca. 145,- og stativet, hvor et sammenligneligt vist koster omkring 1500-1800,- stod mig kun i 500,- Det er altså MEGET billigt hvis du spørger mig :o)

Portoen er en smule dyrere end i Danmark, men det går til gengæld næsten ligeså hurtigt. Jeg bestilte søndag aften og havde jeg været hjemme var det blevet leveret onsdag. Så hvis man har nogle bageglade veninder at gå sammen med, kan jeg helt sikkert anbefale denne tyske butik :o)

4 kommentarer:

 1. Skønt tip! Tak søde Camilla :)
  Jeg har endelig fået lavet en liste med links til blogs jeg læser fast, da det gik helt galt med min blogroll. Der står du selvfølgelig :)
  Jeg har skrevet på en af dine tidligere indlæg vedr. køkkenhave. Hvordan er det gået med den i år? Har du fået mod på mere til til næste år?

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme :o)

   Jeg har svaret på det med køkkenhaven på det indlæg :o) Men ja, jeg har mod på mere næste år!

   Slet
 2. Tak for tippet og sikke nogle skønne ting. Synes de forme er rigtig fine og hvem kan ikke lige bruge lidt chokolade :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme :o)

   Jeg synes også, at det var nogle skønne ting og glæder mig meget til at bage i formene :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...