torsdag den 26. september 2013

Så er det snart tid... til Lyserød Lørdag

Jep - lige om snart er der Lyserød Lørdag, og igen i år vil Aalborgs Cupcakemafia være at finde på Nytorv i Aalborg med LÆKRE hjemmebagte cupcakes.

Vi er endnu en gang ude i, at der har været en masse søde mennesker der har hjulpet med at stille lokaliteter, ingredienser og pynt til rådighed, men ellers er det jo os selv, der står for alle udgifterne. Så vi håber meget, at I endnu en gang vil støtte op om initiativet og komme forbi Nytorv og købe nogle cupcakes. Vi er klar lørdag d. 5. oktober kl. 10.00 og indtil der er udsolgt.

For at lægge lidt planer til den store dag, var hele mafiaen samlet hos søde Kristine (som desværre ikke kan tage aktiv del i år), hvor vi blev forkælet med skønne lækkerier i form af rigelige mængder slik og frugt, en skøn kanelbrownie og nogle lækre cookies med chokolade og mandler. Så er det lige til at holde til at komme i byen ;o)
8 kommentarer:

 1. Jeg synes, at det er så fedt med alle de arrangementer, som der bliver stablet på benene til fordel for Støt Brysterne!

  Jeg har linket til dit indlæg på min blog i mit nyeste indlæg, så der forhåbentlig er flere, der møder op på lørdag i Aalborg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nemlig rigtig fedt :o)

   Åh, tak - det var sødt af dig, at linke til mig i dit indlæg :o) Om det er din skyld skal jeg ikke kunne sige, men udsolgt fik vi da :o)

   Slet
 2. Åh namenam! Glæder mig allerede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød :o) Håber, at du klarede alle dine kager og fødselsdage

   Slet
 3. Aiii og nu har jeg lige planlagt at tage hjem til Århus på lørdag. Hmm måske kan vi nå derind inden

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en skam :o( Men man kan jo desværre ikke være alle steder på én gang

   Slet
 4. Det er et rigtig godt initiativ! Jeg håber, der bliver solgt MANGE cupcakes i den gode sags tjeneste <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - vi fik heldigvis solgt dem allesammen og indtjent omkring 5200,-

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...