onsdag den 13. november 2013

Hvad skal vi lave i København?

Som tidligere nævnt skal junior endnu en gang til Rigshospitalet og opereres. Fordi vi ikke rigtigt var på sommerferie har vi valgt at tage til København en dags tid inden vi skal indlægges. Dvs. vi har en aften (som jo er begrænset pga. juniors sengetid) og en hel dag i København.

Jeg har naturligvis været i København en del gange, men mangler lidt inspiration til hvad man kan bruge en efterårsdag på i København når man er i selskab med en lille dreng på knap 2 1/2 år... Vi vil gerne lave noget, som vi alle 3 kan nyde og helst også noget, som ikke er aaalt for dyrt. Så kom frisk og kom glad med gode idéer :o)

www.politiken.dk

16 kommentarer:

 1. Nu har du jo ikke skrevet noget om, hvilken dag, men forestillingen Sneøjne på Zangenbergs Teater kan sagtens anbefales - også for voksne
  http://www.zangenbergsteater.dk/?side=2

  Vi åbner vores juleudstilling d. 25. november og det er ganske gratis.

  Post- og telemuseet skulle også være ret sjovt har jeg hørt fra folk med børn.

  Så er der Blegdamsremisen, som er den indendørs legeplads og der er gratis adgang
  https://bornibyen.dk/koebenhavn/places/103-blegdamsremisen-den-indendoers-legeplads

  Det var lige hvad jeg kunne komme på. God tur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for forslagene :o) Har I en hjemmeside?

   Post- og telemuseet og Blegdamsremisen er skrevet bag øret :o)

   Slet
 2. Hvad med en tur på den Blå Planet? Det skulle være helt fantastisk!. Hilsen, Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for forslaget. Det vil i hvert fald være med i overvejelserne :o)

   Slet
 3. Kanalrundfart - det er både billigt og hyggeligt og man får set en hel del af København på en times tid. Mener det koster omkring 40 kr for voksne og bådene ligger til ved Nyhavn. Køb en kop varmt to-go og tag med på turen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jeg eeeelsker bådtur - hopper gerne på en hver gang jeg har muligheden i en by. Det er nemlig en super god måde at se en by på :o) Det vil straks blive undersøgt (men jeg er lidt bekymret for hvad junior ville sige til det?!?)

   Slet
 4. Tivoli jul åbner snart. Men er jo ikke helt billigt :-)

  Der er kommet en Hamleys legetøjsbutik tæt ved strøget, som i kunne besøge. Det er en oplevelse i sig selv. Man kan prøve legetøjet, og da vi var der, lavede de gratis ballondyr.

  På min blog har jeg lavet en ny kategori, som hedder børneudflugter. Du er velkommen til at kigge forbi, men der er endnu ikke så mange ture. De kommer hen af vejen, da jeg ligger inde med mange mange billeder.

  Held og lykke med operationen og god tur til København.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Tivoli er altid skøn! Men vi var der sidste år, og jeg ved godt at Junior nok ikke kan huske så meget, men jeg ved ikke om jeg kan lokke husbonden med igen ;o)

   Jeg vil straks kigge forbi din blog efter inspiration - tak :o)

   Slet
 5. Hmmm.. Nu har jeg jo ikke selv børn (eller ret meget forstand på dem for den sags skyld ;) Men jeg foreslår jer at tage ind og se et vagtskifte på Amalienborg kl. 12 med alle garderne. Eller som det også allerede er blevet foreslået, så kan I også tage på kanalrundfart, hvor man rigtig får set byen. Rundetårn er også en sjov oplevelse, som jeg mener koster 25 kr. og der er også ofte en sjov udstilling man kan se i tilbygningen. Planetariet er også rigtig hyggeligt, og de har bl.a. børnefilmen "Den lille prins" på plakaten. Det er i øvrigt også et sted, hvor man ofte kan spotte en kendis på familietur. :)

  God tur, og pøj pøj med operationen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for forslagene :o)

   Ja, det er ikke let med de børn! Jeg ved heller ikke rigtigt hvad junior vil finde interessant selvom han er min ;o)

   Vagtskifte på Amalienborg var klart en mulighed og det samme med Rundetårn! Umiddelbart tænker jeg dog, at junior nok er lige lille nok til Planetariet, men måske jeg tager fejl :o)

   Slet
 6. Held og lykke til din lille - snart store - solstråle. Belav dig på, at sådan ser rådhuspladsen ikke ud i lang tid fremover på grund af metrobyggeri. Jeg var for kort tid siden til et møde lige overfor, og vi kunne stå og kigge ned på en byggeplads med en masse rod og store lastbiler, der drøner til og fra. Hvad med at tage i zoologisk have - den stikker Aalborgs med flere længder (prøv lige at se på hjemmesiden); det er selvfølgelig i "den anden ende", hvis I skal på kanalrundfart. Begge dele plejer at være til glæde for både store og små.
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg valgte nu blot billedet helt tilfældigt, så det er ikke fordi jeg har en masse planter om at vi skal ind til Rådhuspladsen... men tak for advarelsen :o)

   Zoologisk Have var bestemt også en mulighed, og jeg ville nok også blive noget forundret hvis ikke den var mere spændende end Aalborg Zoo :o)

   Slet
 7. Børnenes Museum på Nationalmuseet. Godt og gratis.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var faktisk en af de få ting vi allerede havde lidt kig på - det lyder ret spændende, så klart en mulighed der skal overvejes :o)

   Slet
 8. Nationalmuseet har en fantastisk afdeling til børn, der kan leges længe ganske gratis - og man kan se resten af udstillingen på museet.

  Post- og telemuseet er også genialt, men måske han er lidt for lille... Der er masser af teknik, ting man må røre og godt legerum, og det er gratis. Cafeen øverst oppe har lækker mad og en formidabel udsigt, absolut et favoritspisested for os.

  Der er også en dejlig legeplads i fælledparken lige bag Rigshospitalet. Kongens have er også altid et besøg værd, medbring en sandwich og en kop varm kakao.

  Statens museum for kunst har så vidt jeg husker også workshops ind i mellem, du kan se det på deres hjemmeside.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi bestemt os egentligt for Nationalmuseet, selvom vi rundede Post- og telegrafmuseet uden at gå ind... desværre vidste vi ikke, at Nationalmuseet var lukket om mandagen, hvor vi var der! Så vi endte mere eller mindre med at se ingenting :o(

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...