onsdag den 20. november 2013

Så er vi næsten klar til 1. december...

Jeg er nemlig blevet færdig med juniors pakkekalender.

Den har ligget længe og egentlig været broderet færdig, men nu er der også kommet en bagside på, så nu mangler jeg blot at pakke pakkerne ind og hænge dem på, men det sker naturligvis først til 1. december (altså ikke at pakke dem ind, men hænge dem på).

Jeg mindes pakkekalender som barn med stor glæde, og jeg ved godt, at der er nogle forældre der synes det er for meget, og også nogle børn der har svært ved at styre det. Til gengæld er mange af tingene i juniors pakkekalender ikke super store og nogle dage er der også blot en pakke rosiner eller lignende.

Jeg er også ved at brodere en julesok, som nok ikke kommer så meget i brug, da han naturligvis ikke skal have 2 pakker hver dag! Men vi har egentlig snakket lidt om herhjemme, at dele pakkekalenderen mellem junior og lillebror (som næste jul stadig er for lille, men vi må se hvordan det går.) Det vi har snakket om er, at de begge få en gave den 1. og 24. december og så skiftes de ellers de andre dage :o)

Junior bad mig for øvrigt tage et billede ham også da jeg tog af kalenderen, så det gjorde jeg selvfølgelig! Jeg ved dog ikke helt hvorfor han ser rødhåret ud på billederne - for det er han ikke?!?!

16 kommentarer:

 1. Hvor fin, dejlgt at se, at broderi stadig laves - af andre end os over 50. Da mine tre børn var små delte de også julekalender, og fik altså kun gave hver 3. dag. Det gik faktisk ok. God fornøjelse med december dagene. Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker broderi, men synes desværre ikke, at det passer til alting. Men som sagt synes jeg det passer fantastisk til jul :o) Jeg er glad for at høre, at det godt kan lade sig gøre for børn at dele, det forestillede jeg mig nemlig også at det kunne, men det er altid rart at høre om succeser :o)

   Slet
 2. Det er altså bare en sød, klassisk julekalender! Der er nu noget særligt over de broderede af slagsen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig ret sød og meget klassisk :o) Jeg synes også, at der er noget helt specielt over de broderede af slagsen :o)

   Slet
 3. Hvor er den flot dine julekalender. Her i huset har vi julekalenderen til månedens løb og børnene - og jeg - hænger julestrømperne frem om aftenen den 23 dec, sammen med en tallerken småkager og et glas saft. Og så kan man kun vente på om julemanden kommer med noget særligt d. 24

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg synes også den er sød :o)

   Jeg er ved at brodere en strømpe til junior, men den blev desværre ikke færdig i år, ellers kommer den også til at blive hængt op d. 23. med et håb om, at der er lidt deri fra julemanden :o)

   Slet
 4. Hvor er den skøn den kalender! Er vild med snemanden :) og ikke mindst verdens skønneste Junior <3 uf hvor jeg glæder mig til at se mini Junior!

  Jeg er en af dem som slet ikke er tilhænger af kalendergaver, det er ikke noget jeg er opvokset med, og nok derfor jeg ikke synes det er nødvendigt for T - men Manden er opvokset med det, og synes T selvfølgelig skal have en... Så vi har indgået et kompromis, der hedder sig adventsgaver!

  - Maj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig super skøn :o)

   Jeg glæder mig også afsindigt til at møde mini - jeg er sikker på, at han er meget nuttet!

   Det er nok meget, som med alt andet i julen, noget om traditioner, og derfor er det nok meget logisk, at du ikke er tilhænger af pakkekalender, når du ikke er vokset op med det. Er man derimod vokset op med det, virker det nok bare forkert uden :o) Jeg synes til gengæld, at adventsgaver er et fint kompromis :o)

   Slet
 5. Elsker selv den julekalender min mormor har broderet til mig, som prinsessen har arvet. Har selv været igang med broderiet, men det afslører jeg først i dec ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er også noget helt specielt over sådan en broderet kalender, og især at kunne give den videre til sine egne børn :o) Hm, jeg mindes ikke at kunne huske, at have set noget på din blog... men jeg må vist hellere kigge en ekstra gang ;o)

   Slet
 6. Hvor er den blevet fin og skønne billeder af junior :-)

  SvarSlet
 7. Hvor er den fin :) Har altid selv gerne ville lave en til min datter, men har aldrig fået det gjort. Hvor fandt du den du har lavet henne? Tak for go inspiration :) vh Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg synes også, at den er skøn! Jeg har købt den ved Ateljé Margaretha - et sted meget mange traditionelle broderi-emner, men også mange, der er ganske søde :o)

   Slet
 8. Og så får man da vildt lyst til selv at kunne brodere når man ser sådan en skønhed! Super flot søde :-D Jeg synes du har helt ret med at de der kalendergaver og adventsgaver også for den sags skyld kan kamme helt over i dag så herhjemme er det også lidt men godt vi går ud fra ;-) hvor er han skøn din dejlige junior! Håver snart at kunne få tid til at tage turen ud til jer igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. At brodere er nu ellers noget lettere end at sy, hækle eller strikke tror jeg :o) Ja, et lille visit fra den store by ville nu ikke være så ringe endda ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...