søndag den 5. oktober 2014

Lyserød Lørdag 2014

I går var det tid til Lyserød Lørdag, og endnu en gang var det et rigtig godt år for Aalborgs Cupcakemafia :o) Vi kunne omkring kl. 15 melde fuldstændig udsolgt, og prale af en indtjening på lige knap 7.000,-!! Det er jo helt vildt! Vi var i hvert fald meget stolte og meget trætte bagefter :o)

Vi have i år pyntet ekstra fint op - hvis vi selv skal sige det. Det inkluderede blandt andet et fint banner, nogle fine pompom'er og (selvom de er lidt svære at se på billederne, men på siden af teltet og foran på disken) nogle super søde vimpel-ranker syet af min svigermor. (Men mere om dem senere...)

Cupcakes'ne i år var 3 gengangere - chokolade med nutellafrosting, gulerod med creamcheesefrosting, æble med karamelfrosting og den nye i klassen var citron med (pink) vaniljefrosting.

Alt i alt var det et par dejlige, men også hårde, dage, som dog blev gjort en del lettere af vores søde sponsporer. Så til dem skal der naturligvis lyde en STOR tak!

Fandanko
Fru Ronne
LeChef
HARIBO
Dr. Oetker
Arla
Dansukker

Var der nogle læsere herinde, der var forbi? Uden at give sig til kende?

Er der eventuelt nogle ønsker/forslag til cupcakes, hvis vi giver os i kast med dem næste år?

6 kommentarer:

 1. Jeg håber på et gensyn med æble med karamelfrosting. Den var fantastisk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er HELT enig - faktisk er jeg ved at overveje, om ikke det er min favorit :o)

   Slet
 2. Hej Camilla. Tillykke med det super flotte resultat. Og jeg er ikke i tvivl om, at det har været et stort arbejde at gøre klar. Bod og kager ser bare rigtig flotte ud.
  God søndag.
  Venlig hilsen
  Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, det var et stort arbejde både før og på dagen, men når resultatet bliver så godt som det gør, så er det helt okay :o)

   Slet
 3. Jeg var forbi med manden efter to chokolade cupcakes og de var mere end godkendt :-) synes dog at i var lidt gemt væk i telten. Lidt ærgerligt efter min mening, på trods af at jeg vidste I skulle være der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at høre, at de blev godkendt :o) Jeg tror egenlig at det var meningen, at vi skulle have været længere fremme i teltet, men når alle kagerne var bag den bagerste disk var det ikke så praktisk at stå helt der fremme. Så det er lidt svært. Den eneste optimale løsning der har været, som desværre ikke har været mulig siden, var faktisk da vi stod i den flotte campingvogn det første år :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...