torsdag den 28. september 2017

104. kage: Lynet McQueen

Tilbage i sommers blev søde Artin, som Victor har fået i dagpleje med, 5 år og han ønskede sig rigtigt meget en Lynet McQueen kage. Så det måtte jeg jo lave. Der er ikke nogen tvivl om, at han var rigtig stor fan af Lynet McQueen, for hele hans værelse var dækket i Lynet - selv hans seng var en Lynet McQueen seng - sejt!.

Som altid, når der ligger noget meget genkendeligt til grundlag for en kage, så er presset lidt større. Jeg synes dog, at jeg slap rimeligt godt fra det, han er nok måske en anelse bred i det, men jeg synes sagtens, at man kan se, at det er Lynet McQueen, og Artin blev da efter sigende også meget glad for kagen :o) Det kunne naturligvis sagtens have haft en masse flere detaljer, men de vigtigste ting for at man kan genkende Lynet er til stede.

Det var blot en simpel chokoladekage med smørcreme der var indeni, og det gør det jo da noget lettere at lave en 3D kage.

4 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin! Der er da slet ingen tvivl om at det er lynet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - nej, heldigvis er det nogenlunde tydeligt :)

   Slet
 2. Hold nu op, det er den sejeste kage!!! :-O Så fin og lige til at genkende uden tvivl! OG du har ret - det er altid en lidt større stress faktor når det er "kendte" varemærker man vover sig ud i, men det har du klaret til UG! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Ja, det er bare så meget værre når det er så genkendelige ting!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...