fredag den 22. september 2017

Legoland 2017

Nogle af vores gode venner bor nede i nærheden af Kolding. Vi har et efterhånden et par faste ritualer med dem hvert år, som både de (forhåbentligt!) og vi ser frem til hver gang. Fx. spiser vi altid Mortens and med dem, det er ikke sikkert, at vi ligger helt tæt på den rigtige dag, et par gange har vi fx blevet nødt til at udskyde det til januar, men vi plejer at forsøge at finde en weekend lige før eller efter Mortens Aften og få lækker and med det hele. Det er en tradition, som vi startede for efterhånden mange år siden, da vi boede på samme kollegie, så den tror jeg bestemt at vi holder ved. Det er også lidt hyggeligt, at da vi startede var i kun 4 og nu er vi efterhånden 9 personer :o)

En anden tradition vi har haft de sidste par år er at tage en tur i Legoland, hvor vi dukker op dagen før hos vores venner, overnatter og så kører vi alle afsted om morgenen, så vi er ved Legoland når de åbner (eller så godt som det kan lade sig gøre med et hav af små børn ;o) Så tilbringer vi hele dagen i Legoland, spiser aftensmad og kører tilbage til vores venner hvor atter overnatter. Det plejer at være sådan nogle hyggelige dage, og alle ungerne får sig en på opleveren. Så det regner vi bestemt med at fortsætte med i fremtiden. Vi har faktisk også snakket om at tage en tur til Disneyland Paris om nogle år, men der er nogle, som er lidt bekymrede for den lange tur - så det må vi se på :o)

Anyway, de sidste par gange har vi valgt at tage afsted lidt udenfor sæsonen. Det betyder næsten helt sikkert dårligere vejr (selvom det næsten ville have været hip som hap i år!), lidt kortere åbningstid og risiko for lukkede restauranter, men også meget færre mennesker og det synes vi er vigtigere, for de færre mennesker betyder kortere kø og det betyder altså en del med små børn. Et år stod vi fx i kø til brandbilerne i omkring 45 minutter, hvor vi denne gang nærmest gik direkte derhen.

I år var vejret dog ret ringe, og med en stor gravid mave og koldt vejr var det en hård omgang, men også en dejlig omgang, og især når man ser børnenes glade ansigter (næsten) hele dagen. Vi plejer altid at tage en hulens masse billeder når vi er afsted, men det er begrænset hvad der kan vises frem herinde uden at få fremmede børn/voksne på. Så derfor kan jeg kun vise lidt skønne billeder af drengene.
En meget stolt guldgraver :o) Da Victor fik en medalje forrige år vidste den søde Legoland medarbejder ikke helt hvad hun skulle sige da han satte store spørgsmålstegn ved forskelling mellem pressen og medaljen :oD Det påvirkede heldigvis ikke Felix

 Klar til at sprøjte vand på de andre!

2 kommentarer:

  1. Det lyder nu til at have været en skøn tur trods vejret 😊

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var det bestemt også! Legoland er heldigvis altid skøn - uanset vejret :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...