onsdag den 22. december 2010

Gave vundet hos Mrs. Cakeaholic :o)

 Jeg var så heldig for nyligt at vinde en giveaway hos Mrs. Cakeaholic, og i dag kom min fine gave - 3 fantastisk søde HJEMMELAVEDE stjerner - tusind tak for dem, jeg vidste lige med det samme hvad de skulle bruges til...


Nemlig at hænge i min dør, hvor jeg de sidste par december-måneder gerne har villet have noget hængende, men jeg vidste ikke helt hvad, og har aldrig fået fedtet mig sammen til selv at sy noget  - så de er PERFEKTE :o)

I går fik jeg en rigtig usund men lækker frokost - tarteletter med rejer og asparges - yum!

og aftensmaden bestod af hakkebøf med bearnaise og ovngrønt/kartofler (løg, hvidløg, gulerødder, rødbeder og champignon med lidt olie og frisk timian) - det var heller ikke så skidt endda

Er der for øvrigt nogle som har en god idé til en nytårskage? altså udseendes-mæssigt - indholdsmæssig tænker jeg choko-bunde, champagne-mousse og chokolade-mousse :o)

4 kommentarer:

 1. Hej Camilla..
  Hvor er jeg glad for at du fik dem inden jul.. Og så er jeg endnu gladere for at se at du har fundet en fin plads til dem allerede..
  Glædelig jul kære Camilla.
  Knus Irene

  SvarSlet
 2. Hey babe,

  Sikke nogle fine hjerter - og de passer jo helt perfekt til døren :-)
  Ummm hvor lyder nytårskagen lækker, jeg glæder mig allerede til at smage den :-) Mht. udseende, så ved jeg sørme ikke helt... Så en kage der var lavet som rådhustårnet i København forleden dag - men den så godt nok avanceret ud!

  Knus,
  Helle (som glæder sig til at have gæster juleaften, men som er ved at få en smule stress!!)

  SvarSlet
 3. Hej Irene,

  Jeg er bare så glad for dem - de kunne simpelthen ikke have passet bedre, og jeg glæder allerede til næste år, når de kan hænge der hele måneden.

  Du må også have en rigtig dejlig jul

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 4. Hej Helle,

  Jeg håber du får en rigtig god jul, og selvom du måske er lidt stresset, så er jeg sikker på at det nok skal gå altsammem :o)

  Jeg så godt at brødrene Price skulle lave en kage der lignede rådhustårnet, men det er måske en smule i overkanten når vi kun bliver 6 mennesker :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...