mandag den 13. juni 2011

42. kage - husbondens fødselsdagskage + trøffelkugler/cake-pops/popcakes af en art!

Hold da fast jeg er bette-træt! Selvom vi sprang over hvor gærdet var lavest i går til husbondens fødselsdag, og købte sandwiches inde i byen, så var det alligevel en hård (men hyggelig) omgang med gæster i går. Lige nu er husbonden på langfart, for hans forældre glemte deres kamera hos os! Udover det skal vi vist bare en tur i Bauhaus i dag, så det bliver forhåbentlig ikke så hård en dag.

Nå, men jeg skulle jo, uanset graviditet eller ej, lave en kage til i går. Sidste år udtalte han, at næste år ville han gerne have en borg-kage! Men det magtede jeg altså ikke lige - det må blive næste år. I stedet blev den enkel, og fyldet var altsammen noget jeg allerede havde i fryseren. Husbonden havde selv lavet designet... jeg ved ikke helt hvad den skulle forestille, men det var vist noget med noget stål og nogle bolte med rust og røde advarselslamper :o)

Kagen bestod af:
Kakaobunde
Lemoncurd-creme
Hindbær-mousse
Nutella/chokolade-smørcreme
Fondant som fik et pift perlemors-spray


Mens jeg har fyldt fryseren op, er der også nogle ting som har skulle bruges. Endnu engang blev det derfor til en omgang trøffelkugler - eller nu om dage hedder det jo vist nærmet cake pops/popcakes, selvom de jo er på pind (mental note: husk at anskaffe pinde)...
De var lavet af kagerester, et par kanelsnegle, romessens og en stor klat af ovennævnte smørcreme. Jeg fik mulighed for at teste min Wilton Candy Melt, som i bund og grund "bare" er hvid overtrækschokolade, men jeg synes det fungerede godt - det blev meget hvidt og stivnede pænt hurtigt.

6 kommentarer:

 1. Jeg synes nu det er en flot kage :-) Pas på dig selv og få hvilet godt....

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Ihh hvor er du altså bare aktiv søde Camilla, håber nu at du også tager det lidt med ro indimellem...
  Fantastisk dejlige indlæg du har haft de sidste dage (som jeg ik har fået kommenteret på...) jeg nyder at læse med!

  SvarSlet
 3. Forsinket tillykke til husbonden :-) Er sikker på den kage smagte godt. He he måske du bare skulle købe nogle pinde med det samme så de ligger klar til næste gang :-)

  SvarSlet
 4. Hej Birthe,

  tak - jeg synes også den er ganske fin. Jeg prøver både at passe godt på mig selv og at få hvilet... men ak - det går ikke så godt :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 5. Hej Agnethe,

  hihi - det kan godt være, at jeg ser aktiv ud, men det er jeg langt fra! Jo mindre jeg kan slippe afsted med at lave jo bedre... men tit har jeg alligevel for meget om ørerne, som jeg ikke kan slippe for :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 6. Hej Merete,

  tak... og i lige måde, selvom det jo er MEGET lang tid siden din havde :o)

  Ja, jeg skal have købt nogle pinde, men jeg skal bare lige tage mig sammen :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...