tirsdag den 28. juni 2011

Tunsauce med pasta

Ja, det lyder måske som en meget mærkelig ret når man læser overskriften, men det smager altså noget bedre end det lyder :o)

Tunsauce - 2 personer:

1 løg
1 fed hvidløg
1 dåse flåede (cherry)tomater
1 dåse god tun i vand
frisk basilikum
evt. 250 gram friske champignon
Pasta efter eget valg

Hak løg og hvidløg fint og sauter det i en gryde i lidt olie. Når løgene er møre, tilsættes tomaterne. Lad det simre i 15-20 minutter. Tilsæt evt. friske champignon i kvarte, så de kan simre med i 10 minutter. Dræn tunen og tilsæt. Lad simre i 10-15 minutter. Kog pastaen, og bland sauce og pasta sammen, og tilsæt frisk basilikum. Server straks.

Det var meningen, at vi skulle have haft champignon i, men det glemte jeg - derfor er de alligevel i opskriften. Mht. hvor længe tunen skal simre med, så kan man faktisk også vælge kun at give det et par minutter, men jeg kan bedre lide når det får længere tid. Det ændrer smagen af tunen, og giver en mere lækker sauce.

2 kommentarer:

 1. Mums, det ser godt ud! Jeg har aldrig fået taget mig sammen til at lave en tunsovs til pasta, selvom jeg synes rigtig godt om det. Jeg må tage mig sammen :-)

  Har du sagt til baby at han skal komme ud?? Tænker på dig, især i denne varme!

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Hej Birthe,

  det er heller ikke så tit vi får det, men lige i de her dage er planlægning ikke lige vores stærke side, så det skal gerne være råvarer, som ikke lige skal spises indenfor 1 døgn eller lignende :o)

  Jo, jeg har sagt det MANGE gange, men han er totalt ligeglad! Jeg har også haft det ret hårdt her i varmen de sidste dag - puha!

  knus
  Camilla

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...