onsdag den 15. juni 2011

Storkøb...

Vi har som tidligere nævnt lige fået bil, og det betyder at der pludselig er nogle ting vi kan gøre meget lettere end før. I mandags var vi fx. i Bauhaus, men købte ikke særlig meget. I dag har vi til gengæld været en tur i Metro - og det er altid farligt for os! Man skal altid være meget opmærksom på priserne i Metro, det kan være lidt svært at gennemskue om noget er billigt, men for vores vedkommende er der nogle ting vi altid ryger på :o) Uanset var det i dag MEGET let at se, at vi ikke var med bussen el. lign.

Blandt indkøbene i dag var (som altid) opvasketabs, 5 kg. musli, køkkenrulle og toiletpapir... men også 2500gr frosne jordbær, 100 små Kærgården, ost, skinke og toastbrød i rå mængder (til at lægge sammen og smide i fryseren) m.m. 

6 kommentarer:

 1. Det er altid rart med stor indkøb :)

  SvarSlet
 2. Hold da op!!! Jeg er både glad - og ked af - at jeg ikke har et Metro kort. Faktisk har jeg kun været i Metro en enkelt gang for mange år siden :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 3. Hej Stina,

  ja - det er rart at der er nogle ting vi ikke skal tænke på at købe længe :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 4. Hej Birthe,

  hihi - jeg kan godt sætte mig ind i at det både er godt og skidt ikke at have et Metro-kort :o) Som sagt er der nogle ting, som slet ikke kan betale sig at købe når man er der, mens andre er rigtig praktiske :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 5. Hej

  Er ved at planlægge en lille tur i Metro og tænker på om der er noget på bage-fronten som det kan betale sig at købe der? Chokoladeknapper, mel osv....

  SvarSlet
  Svar
  1. Sidste gang jeg var derude købte jeg chokolade-knapper, mener jeg gav 250 for 2,5kg Callebaut 70%, så det er en ganske fin pris, men som altid er det meget vigtigt at kigge en ekstra gang på priserne i Metro, for der var også nogle som var meget dyrere! De har dem vist nok en gang imellem på tilbud, men det har jeg ikke spottet.

   Mel har jeg ikke prøvet at købe, de har jo nogle MEGA sække, men jeg har aldrig kigget på prisen. Sukker er vist nogenlunde det samme, men til gengæld er sådan noget som bagepulver VILDT billigt, hvis du tager deres eget mærke - en kæmpe bøtte til næsten ingen penge.

   Det var vist ikke megen hjælp til, men måske jeg næste gang jeg er afsted skal kigge lidt mere på bage-ingredienserne :o) God tur, jeg er faktisk lidt misundelig, for det er længe siden jeg sidst har været afsted!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...