mandag den 7. januar 2013

Når der ikke er tid til det helt store...

I de her dage er husbonden på arbejde 12 timer +/-, så der er ikke overskud til det helt store kulinariske... endnu en gang. Men heldigvis skulle det gerne være ovre på onsdag med de meget, meget lange arbejdsdage. I går var han ikke helt så længe afsted, men alligevel blev aftensmaden lidt overspringsagtig - men det skal der også være plads til en gang imellem :o) Vi fik nemlig pizza - ikke helt hjemmelavet, idet bunden var købt, men alligevel heller ikke fra pizzaria. Det smagte skønt, og havde en af mine pizza favoritter på - æg. Jeg fik det for første gang for maaaaange år siden i Italien, så det er altså ikke bare noget, som de skøre pizzarier i DK har fundet på.

Ellers bestod fyldet af: konc. tomatpure, frisk mozzarella, hamburgerryg, røget culottesteg, champignon,   ananas og revet cheddar. Da der var lidt mis-kommunikation havde vi kun en bund og derfor blev der lavet lidt ekstra små på Pågen-brød :o)

Men jeg kunne godt bruge lidt inspiration - Hvad er jeres yndlingsret når der ikke er meget overskud og tid til at stå i køkkenet? Jeg føler mig desværre lidt idéforladt :o(

18 kommentarer:

 1. Sikke en sjov ting med æg på pizza! Det tror jeg virkelig kunne blive et hit herhjemme(;
  Kender godt at aftensmads ideerne mangler - kage Ideer er det nok af (;
  Det plejer at ende med tomatsuppe - når det skal være nemt

  SvarSlet
  Svar
  1. Det smager SÅ godt med æg på pizza! Det burde du prøve :o)

   Tomatsuppe smager skønt! Det må vi vist snart have - spørgsmålet er bare hvad den bette siger til det :o)

   Slet
 2. Kære Camilla
  Prøv at søg på min blog, - der er indlæg;"Menuforslag" (søg i menuen til højre), for der er indkøbsliste/opskrift samt billeder på nemme hverdagsretter, som ikke kræver meget tid, penge eller "snilde" i køkkenet....Håber du blir inspireret ;)

  Hilsen
  CUPCAKE-STYLISTEN.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg får lidt deja vu - jeg tror du har mindet mig om dine menuforslag før - men det siger nok mest om, hvor tit jeg piver over ikke at vide hvad vi skal have at spise, haha :o)

   Jeg vil prøve at kigge og se, for jeg kunne helt sikkert godt blive inspireret :o)

   Slet
 3. Jeg synes også æg på pizza er dejligt. Har fået det et par gange i Italien. Gid vi kunne få lige så lækre pizzaer herhjemme. Ikke bare med hensyn til æggene, men bare hele kvaliteten og smagen :-) Drømmer om Italiens sol, pizza og is lige nu.
  Når jeg er i tidsmangel laver jeg tit denne her pastaret, eller varianter af den: http://ellevildmad.wordpress.com/2012/11/07/pasta-med-blomkal-bacon-og-porre/
  Og nogle gange bruger jeg en tortilla som en ultra tynd pizzabund. Det fungere virkelig godt!
  Håber det giver lidt inspiration.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, ja - en tur til Italien kunne man da godt lige bruge! Jeg tror dog bestemt at jeg ville kunne trille hjem - pizza, pasta og is... findes der noget bedre? :o)

   Den ser lækker ud den ret, den må jeg prøve, tak

   Slet
 4. Jeg har også en gang fået en pizza med æg i Italien, og blev virkelig overrasket, da jeg ikke lige havde gennemskuet det på menukortet. Men ja, det smager faktisk helt ok. :)
  Når det kniber med overskud til at lave mad, laver jeg ofte pastaretter (fx. carbonara eller ricotta med rucola og parmaskinke), wok eller ovnkartofler med Nigellas sennepskoteletter + salat. Håber at det gav lidt inspiration :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, jeg kunne godt forestille mig at man ville blive lidt forundret over et æg på pizzaen, hvis man ikke havde forventet det :o)

   Vi får også en del pasta, men tit er det de samme retter. Wok er det til gengæld vildt lang tid siden vi har fået, så det skal vi vist snart :o) Må lige kigge efter Nigellas sennepskoteletter, det lyder godt.

   Slet
 5. Hjemme hos os bliver det ofte til noget RIGTIG nemt, når overskuddet ikke er der, så en suppe af en eller anden art, rugbrød, pasta carbonara, pizza eller noget så enkelt som pitabrød med kebab (fra Aldi) eller tun. Det er også hurtigt lige at røre lidt tunsalat eller skinkesalat sammen og putte på ristet brød, hvis tiden er virkelig stram ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Super mange gode forslag - jeg synes faktisk det der er mest svært lige nu, er at vælge noget som bettefjumsen også vil spise - og han er lidt krævende i øjeblikket ;o)

   Slet
  2. Årh hvor jeg kender det! Fx ville han kun lige nippe til lidt af tortilla wrappen og åd så rå gulerødder for resten... men jeg er efterhånden glad, så længe han bare spiser lidt :P

   Slet
  3. Jeg tror også nogle gange, at de måske bare ikke er så sulten, men jeg synes det er svært at acceptere?!? Men det er måske også bare fordi jeg slet ikke kan sætte mig ind i situationen ;o)

   Slet
 6. Æg på pizza det har jeg endnu ikke smagt. Men er nu sikker på det nok skal være godt :-)

  I dag har vi fået pitabrød som er et hit hos lillepigen. Fyldes kan jo varieres i det næsten uendelige og så er det dejligt nemt når hverken tiden eller energien er der :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det smager SÅ godt med æg på pizza :o)

   I går og i dag har vi faktisk fået de pitabrød du smed på bloggen, så vi takker :o)

   Slet
 7. Eller hvad med tærte.. Arbejdstiden er ca en halv time og kan varieres efter smag, rester og lyst :)

  Mvh Rikk

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi får forholdsvis tit tærte - vi elsker tærte :o) Men det er altid godt at blive mindet om det :o)

   Slet
 8. Når det skal gå hurtigt herhjemme og kræfterne ikke er til det store, ja så plejer jeg at stege noget bacon og nogle kyllingebryster og så smækker jeg ellers den her cæsar salat sammen

  http://www.densultnestuderende.dk/2012/07/caesar-salat-og-en-uheldig-dag.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Den ser rigtig lækker ud :o) Jeg lavede selv Caesar salat i sidste uge. Desværre er jeg bare ikke så begejstret for salater når der er så koldt udenfor :o(

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...