mandag den 1. december 2014

Dagplejestart

I dag er en stor dag herhjemme i den lille familie. Jovist, 1. december betyder også julerier herhjemme, men lige i år betyder det noget helt andet. Der er nemlig en lille mand, der starter i dagpleje i dag :o) Vi har været afsted i en times her til formiddag, og nu sover den bette mand.

Det er uden tvivl meget dejligt, at vi allerede kender hans skønne dagplejemor. Det gør alting meget lettere, både for os og hende, så det er vi virkelig taknemmelige for :o)

Det betyder også starten på en helt ny hverdag, hvor 2 børn skal ud af døren, og hvor jeg ligeså stille skal til at være mere aktiv i min jobsøgning. Jeg elsker mine 2 smukke drenge, men det kan også være lidt hårdt at være sammen med dem i mange timer alene, og for Felix tror jeg også, at han kommer til at kunne lidt at være sammen med andre børn.

I øvrigt, så fik jeg ikke det ene af de jobs jeg var til samtale om i sidste uge. Nummer 2 venter jeg stadig på svar om. Så krydsede fingre kan vi godt bruge!

I morgen kommer det årlige indlæg om juledekorationerne i det lille hjem, for det skal jo ligesom til :o) Nu vil jeg lave mig en kop te og kigge på lidt jobopslag, mens der er ro til det.

Her er ham den store baby, der er starte i dagpleje. Jeg er lidt i tvivl om ikke, der er blevet regnet forkert - han kan umuligt være gammel nok til det!?!

4 kommentarer:

 1. De bliver store alt for hurtigt. Og jeg er sikker på at du tager fejl, det er altså ikke så lang tid siden du fortalte om graviditeten

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? Det må absolut være en fejl! :o)

   Slet
 2. Tiden flyver af sted og jeg er så langt bagud med alt i år inkl. en kommentar på at din skønne mindstemand startede i dagpleje :-) jeg håber han trives! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tiden flyver afsted! Han stortrives - også her efter den lange juleferie, så det er bare så skønt :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...