tirsdag den 3. februar 2015

2 . 1

I dag bliver vores smukke lille dreng 1 år! Siden han er barn nummer 2, må det jo være med overskriften 2.1 :o)

Vi fejrede hans fødselsdag i lørdags, og for ikke at gøre barnet mere forvirret end godt er lod vi som om det var der det var hans fødelsdag, så dagen startede med sang og gaver. Senere kom hele familien til fødselsdag. Desværre var jeg syg og dårlig og måtte ligge i sengen noget af dagen og det har også været tilfældet lige siden, så det kører virkelig for mig!

Men det var ikke det, som dette indlæg skulle handle om! Det føles som om han lige er kommet til verden og samtidig som om han har været her for evigt vores lille Mini. Meget er sket på et år - og jeg kan med ærlighed i stemmen sige, at havde det ikke været for hans ankomst ville 2014 virkelig have været et MEGET dårligt år! Det var et ret ringe år, men han opvejede en stor del.

Fødselsdagsfesten, som løb af stablen trods sygdom, kommer der lidt om en af dagene, men her er lige et enkelt billede af den skønne fødselar.


og her er endnu en gang det første billede af ham, da han kun var få minutter gammel :o)

4 kommentarer:

 1. Tillykke med ham, tænk der allerede er gået i år :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, det er ikke til at forstå, at der allerede er gået et helt år!

   Slet
 2. Stort tillykke med jeres mini - jøsses jeg forstår slet ikke, at det allerede er et helt år siden han kom til verden! Det er som om tiden går mega meget hurtigere, når man får børn og jeg kan efterhånden ikke følge med mere! :D
  Håber nu også i får lidt tid til at hygge i dag og at det trods sygdom var en god dag i lørdags...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Nej, jeg forstår det heller ikke - tiden flyver virkelig afsted! En hyggelig dag vil jeg ikke ligefrem påstå, at det var ... men det gik alligevel ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...