søndag den 8. februar 2015

Fødselsdagsfest for Felix :o)

Jeg er MEGET ramt! Først var jeg syg 2 dag og så i onsdags fik jeg endelig startet i praktik og det er altså faktisk ret hårdt pludselig at stå i et køkken hele dagen :o) Jeg skal jo også være aktivt jobsøgende samtidig, og når jeg endelig kommer hjem med 2 sultne og trætte børn skal der gerne aftensmad på bordet så hurtigt som muligt, og så skal de i seng og så skal der smøres madpakke og så skal der ordnes tøj osv. - ja, så er der ikke meget overskud til at skrive ansøgninger, men det må jo til :o)

Nå, men jeg har derfor heller ikke fået blogget om fødselsdagen vi holdt sidste lørdag. Eller dvs. jeg lå jo delvis i sengen den dag og husbonden måtte alliere sig med min familie og lave maden klar til at spise. Det var virkelig nederen at ligge inde i sengen og gå glip af noget. Men heldigvis fik jeg det en lille smule bedre i løbet af dagen, så jeg kunne være en smule med. Det var dog mega mærkeligt, for søndag var jeg lidt i bedring, men da jeg vågnede mandag morgen var jeg hundesyg igen! Det er altså ikke okay!

Dagen startede med, at Felix fik fødselsdagssang og gaver. Jeg gik ind til Victor, som sov, og sagde at vi skulle op for at synge sang, og inden jeg fik set mig om stod han ude i gangen og var helt klar. Han plejer ellers nogle gange at være lidt sløv i optrækket om morgenen :o)

Vi havde inviteret til brunch. Så på menuen stod:
hjemmebagt rugbrød, hjemmebagte grovboller og hjemmebagt HELT hvidt franskbrød.
Ovnbagte æg med bacon, engelske pølser, små pandekager med sirup.
Græsk yoghurt med bærkompot og müsli.
Ost, spegepølse. pålægschokolade, hjemmelavet nutella og hjemmelavet marmelade
samt frugt og grønt.


Efter brunchen var der naturligvis også kage. Både en stor lagkage, som får sit eget indlæg, og skønne æblemuffins med karamelfrosting. Jeg vandt i efteråret en give away med cupcakepynt og -forme, så temaet for fødselsdagen gav næsten sig selv med pirater.

Den unge fødselsar blev beværtet af sin onkel, som var behjælpelig med at holde cupcaken, for det syntes han åbenbart ikke selv, at han kunne. Derfor startede han med bare at sætte hele hovedet ned i den! :o)

4 kommentarer:

 1. Jeg elsker dine børn :D Tillykke igen med den lille røver. Han ser ud til at have nydt dagen!

  Hvor er jeg lykkelig for, at jeg ikke skal være aktivt jobsøgende, mens jeg studerer. Skal "bare" smide elevansøgninger til højre og venstre, men ansøgningsfristen på dem er heldigvis laaangt ude i fremtiden ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Det gør jeg også!

   Jeg tror også, at han nød dagen :o)

   Åh ja - jeg tænker, at det er rart nok at have en periode, hvor du ikke er aktivt jobsøgende! Men håber dog, at det lykkes for dig at få en elevplads :o)

   Slet
 2. Ahmen altså hvor er dine drenge bare søde! Og hold nu op en lækker anretning i fik stablet på benene trods sygdom. Jeg kan virkelig godt forstå, du var fælt skuffet over ikke at kunne deltage. Ikke desto mindre ser det ud til at have været en dejlig dag :) Er vild med billederne af Felix og cupcaken! Så fantastisk! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det synes jeg også, at de er :o)

   Det var virkelig irriterende overhovedet ikke at smage maden - så var det som om arbejdet var helt spildt for mig! Der var dog heldigvis masser til de andre, så jeg tror alle nød det udover mig!

   Han var så nuttet med den cupcake :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...