mandag den 16. februar 2015

Kagehjælp ...

Som skrevet for nogle uger siden, så er jeg i øjeblikket i praktik hos FANDANKO, hvor jeg laver kager. Håbet er, at det kan blive til lidt forretning. For at kunne sælge nogle kager er jeg ved at lave nogle udstillingsmodeller, som potentielle kunder kan se. Derfor har jeg brug for lidt hjælp fra jer søde læsere :o)

Der er 3 ting jeg gerne vil have hjælp til.

For det første kunne jeg godt tænke mig at høre, hvilken af mine KAGER du bedst kan lide udseendet på?

Dernæst vil jeg gerne høre, hvilken smag du måtte foretrække i en lagkage, hvis der var frit valg på alle hylder?

Sidst kunne jeg godt tænke mig at høre, hvad for en slags kage - udseendemæssigt - du synes jeg skal lave som en udstillingsmodel?

Jeg har været ved at lave et par stykker, men vil gerne være sikker på, at jeg rammer så bredt som muligt. Samtidig vil jeg også gerne udfordre mig selv lidt og lave noget jeg ikke nødvendigvis har prøvet før. Nedenfor ses et par af dem jeg har lavet i den forgangne uge. Jeg skal i øvrigt nok have taget nogle bedre billeder af dem :o)

14 kommentarer:

 1. Hvor har du lavet mange fine kager - du har da haft travlt ;-) Jeg er vild med dit piratskib med Jake og den egentlig ret "simple" Cars kage, dette mest fordi jeg har en 2,5 årig søn som ville elske netop disse to kager.
  Jeg elsker kombinationen med chokolade og bær, hvilket jo også er ret klassisk. En anden lidt mere utraditionel udgave kunne være en kombination af chokolade og hyldeblomst - men det er blot strø-tanker.
  Tak for en god blog og held og lykke med praktikken.........hvis butikken lå i Århus, ville jeg da klart bestille en kage til min søns fødselsdag ;-)
  Mvh Matilde
  fra Tildemad.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for responsen Matilde :o) Sjovt nok er de 2 kager du nævner også blandt mine egne favoritter, men det er nok også lidt set ud fra sønnikes synspunkt :o) Ja, der går nu nok noget tid inden jeg udvider til Århus-egnen - desværre!

   Slet
 2. Som du ved er jeg vild med lyse bunde. Fyld af bærmousse og daimcreme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også en fabelagtig kombination :o)

   Slet
 3. Jeg er helt klart til det rene look med realistiske blomster.
  Ang smag er jeg all in på friskhed. Hindbær, passion, ananas, citron og appelsin er lækkert! selvfølgelig sammen med et twist af noget andet, så som chokolade, lakrids eller nougat.

  Hvad med at lave en facebook gruppe/side for at få nyheden ud? så kan du ligge billeder ind og lave opdateringer.
  Jeg ved, at Kageriet i Reberbanen havde stor succes med bestillingskager (deres mousse kager) de er godt nok lukket nu, men nøj hvor deres reklame var god og rygtet blev spredt lynhurtigt :)

  https://www.facebook.com/Kageriet?ref=ts&fref=ts

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for responsen. Jeg elsker også realistiske blomster :o)

   Jeg har også overvejet det med facebook, men indtil videre tror jeg, at jeg holder mig til Fandankos fb og Cupcakemafiaens fb. Det var en skam med kageriet - de var nu så dygtige :o)

   Slet
 4. Du ved jeg er pjattet med mange af dem:-) Synes dog klart din ridderborg er en vinder! Af mere "voksne" kager, så er jeg meget til det enkle, f.eks. de der bryllupskager (tror jeg nok) med chokoladeovertræk og blå/gule/hvide blomster, synes jeg er enormt søde. Og så ligner de ikke alle andre blomster kager. Din filmrulle er altså også cool. Jeg kunne jo blive ved:-) Ellers er jeg også meget vild med mere grafiske udtryk, cirkler, striber osv.
  Ang. smag, så alt med lemoncurd! Generelt er jeg meget til de lidt friskere ingredienser, alt udi i frugt og bær.

  God fornøjelse med det hele!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og i lige måde med dine :o) Åh ja - ridderborgen er nu også klart en favoritterne! Den var faktisk ret sød den bryllupskage med de gule og blå blomster, for ja - det var en bryllupskage til husbondens søster.

   Slet
 5. Du er så god til at lave kager!!

  Jeg har svært ved at vælge, men jeg er vil med ombre kagen i dette indlæg og med den hvide/lyserøde dåbskage med bamsen på toppen.
  Mht. smag, så er jeg mest til hindbær og chokolade. Vores egen bryllupskage var med lys chokolade- og sherrymousse, pyntet med friske bær, og det smagte også super godt.
  Som udstillingsmodel ville jeg nok vælge to retninger. En kage til voksne (bryllup) og en til børn (fødselsdag/dåb). Det er jo to forskellige målgrupper. På den voksne kage kan du vise din ekspertise inden for blomster osv., mens du på de barnlige kager kan vise at du er god til figurer osv. Giver det mening?:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak :o) Jeg er faktisk også lidt vild med ombrekagen, som er effektiv og meget enkel alligevel :o) Uhm - lys chokolade- og sherrymousse lyder ret fantastisk!

   Jeg er helt enig i, at der ligesom er 2 skoler voksne og til børn og har egentlig forsøgt netop at ramme de 2 målgrupper :o)

   Slet
 6. .... Og hvor ville jeg ønske at man også kunne købe en fødselsdags kagemand eller hindbørsnitte-mand :D
  vi mangler et sted, hvor der er magt med gode råvarer og ikke alt muligt kemi og margarine halløj

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg helt enig i! Det må jeg tænke over om jeg kunne kaste mig ud i :o)

   Slet
 7. Ahmen det er altså SÅ svært at vælge kun én af dine kager og jeg kan altså ikke beslutte mig for om jeg bedst kan lide Cirkus fødselsdagskagen til Mike & Victor eller om det er regnbuekagen der tiltaler mig mest fordi de er SÅ forskellige i udtrykket og egentlig slet ikke kan sammenlignes :)
  Jeg kan godt lide en smagssammensætning af syre og sødme - så gerne brombær (eller hindbær) og hvid chokolade. Jeg har en opskrift på brombær-vanillie-mandelmousse som jeg bruger sammen med hvid chokolade og det er som at spise et stykke af himlen! Jeg vælger af princip aldrig en mørk chokolade til fyld medmindre det er som stykker i en bærmousse fordi det bare bliver for tungt - sådan en kage skal være let og luftig!

  Og nu til udstillingsmodellerne - jeg kunne godt tænke mig at se alt lige fra Harry Potter til SATC tema, couture kager og mini-kager eller cupcake bryllupskage... Du kan SÅ meget, så gå amok søde :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kender jeg godt! Men ja, cirkuskagen var altså ret sød :o)

   Brombær-vanilje-mandemousse lyder helt afsindigt lækkert! Men jeg går ikke ud fra, at du vil ud med opskriften ;o) Jeg er helt enig i mørk chokolade, men er selv begyndt med en lidt lettere mousse, som er med mørk chokolade, men som ikke indeholder så voldsomme mængder chokolade, at den bliver for tung.

   Uh - SATC tema burde jeg klart kaste mig over! HP har jeg tit overvejet, og har flere gange tænkt det tema til min egen fødselsdag, men det er aldrig blevet til noget ... måske i år :o) Når du siger couture-kager, hvad mener du så?

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...