Anyway dagens ret blev til en kotelet m/ ovnkartofler og salat med granatæble.
Det bestod af en pandestegt kotelet, halverede/kvartede kartofler bagt i ovnen med lidt olie og frisk timian (ca. 45 min. ved 200gr.) samt en salat med granatæble, hvor opskriften var så venligst udlånt af Skagenfood
- 1 stk mizuna
- 1 stk granatæble
- 2 stk æbler
- 1 stk (rød)løg - ingen rå løg tak :o)
- 85 g gorgonzola - det kan jeg ikke lide, så vi fik mozarella i stedet
- 1 dl ristede nødder efter eget valg - det droppede vi
- 4 spsk olivenolie
- 3 spsk rødvinseddike
- 1 spsk Honning
- salt og peber
Det var en ekstremt lækker salat, yummy! men nu er jeg også helt vild med granatæble - det smager fantastisk. Kartoflerne var også vellykkede, men koteletten var måske en smule kedelig
Det ser rigtig lækkert ud. Den salat lyder virkelig spændende. Den må jeg helt sikkert prøve en dag!
SvarSletSabine
Sabinesverden.blogspot.com
Hej Sabine,
SvarSletdet kan du roligt gøre - den var virkelig lækker :o)
knus
Camilla