tirsdag den 16. november 2010

Kotelet m/ ovnkartofler og salat med granatæble

Endnu engang kan jeg desværre ikke blogge om andet end dagens ret... men i weekenden kommer der kage :o)

Anyway dagens ret blev til en kotelet m/ ovnkartofler og salat med granatæble.


Det bestod af en pandestegt kotelet, halverede/kvartede kartofler bagt i ovnen med lidt olie og frisk timian (ca. 45 min. ved 200gr.) samt en salat med granatæble, hvor opskriften var så venligst udlånt af Skagenfood


  • 1 stk mizuna
  • 1 stk granatæble
  • 2 stk æbler
  • 1 stk (rød)løg - ingen rå løg tak :o)
  • 85 g gorgonzola - det kan jeg ikke lide, så vi fik mozarella i stedet
  • 1 dl ristede nødder efter eget valg - det droppede vi
  • 4 spsk olivenolie
  • 3 spsk rødvinseddike
  • 1 spsk Honning
  • salt og peber
Skyl salaten, bræk den i mundrette stykker og anret det på et fladt fad. Halver granatæblet og befri kernerne fra skal og de bitre hvide "skillevægge". Skær æblerne i tynde både, halver løget og snit det i tynde skiver. Fordel æble og løg på salaten, smuldr osten over og drys med granatæblekerner og nødder. Pisk olie, eddike, honning, salt og peber sammen, smag til og dryp dressingen over salaten.

Det var en ekstremt lækker salat, yummy! men nu er jeg også helt vild med granatæble - det smager fantastisk. Kartoflerne var også vellykkede, men koteletten var måske en smule kedelig

2 kommentarer:

  1. Det ser rigtig lækkert ud. Den salat lyder virkelig spændende. Den må jeg helt sikkert prøve en dag!
    Sabine
    Sabinesverden.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Hej Sabine,

    det kan du roligt gøre - den var virkelig lækker :o)

    knus
    Camilla

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...