mandag den 5. september 2011

Cherrytomater med avocadocreme - og gratis glæder vol. 1

I går til aftensmad fik vi en bøf - det er meget lang tid siden, at jeg sidst har fået en rød bøf! Det er heller ikke helt let at få til at hænge sammen med en lille baby, som ikke altid vil lade en spise når maden er klar! Nå, men sammen med bøffen fik vi en tomatsalat fra Skagenfood.  Det så ikke for kønt ud, men det smagte dejligt :o)


Cherrytomater med avocadocreme (Skagenfood)

8 cherrytomater
2 forårsløg (ups, dem glemte :o)
1 avocado
2 spsk citronsaft
3 spsk creme fraiche
1 fed hvidløg
1 spsk balsamico
God olivenolie
salt og peber

Skær tomaterne i tynde skiver og snit forårsløgene fint. Anret tomaterne i ét lag på en flot tallerken og dryp med balsamico og lidt olie. Krydr med salt og peber og lad tomaterne marinere, mens resten laves. Befri avokadoen for skal og sten og mos kødet sammen med citronsaften. Rør cremefraiche, presset hvidløg, salt og peber i og smag til. Fordel cremen ovenpå tomaterne og drys med forårsløg. Server straks til kød, fisk eller fjerkræ.

Vi fik en bøf og ovnkartofler til. Det er som sagt ikke så smukt ud - jeg valgte også at blende avocadocremen, så den blev nærmest ligesom guacamole, men det smagte ikke så ringe endda.


Jeg fik forleden en stor kasse med vaskepulver tilsendt... mere om den senere (gratis glæder vol. 2 kommer snart :o) Men gratis glæder vol. 1 er lige noget for en semi-shopaholic som mig. Vi fik et gavekort fra husbondens arbejde til H&M, så det fik vi brugt det meste af her forleden - yay, at hive ned fra hylderne uden at komme af med penge, så bliver det da ikke meget bedre. Så nu kan den lille mand vist klare sig det næste stykke tid, ergo næste gang må det være morens tur :o)4 kommentarer:

 1. Uhhhmm altså den tallerken ser bare FOR lækker ud!!! Specielt i forhold til den rejecocktail jeg har siddet og stukket til i aften...
  Ihh er vild med gratis glæder! Vi fik et gavekort sidste onsdag i H&M med 50,-kr på, som kan bruges i denne uge, så jeg skal da også lige ned og have en lille ting til mig selv...

  SvarSlet
 2. Rejecocktail er nu da ellers ikke så ringe endda?!? :o) Uh, ikke dårligt med et gavekort, god fornøjelse med at finde en ting til dig selv :o)

  SvarSlet
 3. Jeg ELSKER gavekort, man kan få lige det man gerne vil have men skal ikke betale selv ;-)
  Jeg er vild med cowboybukserne og den stribede trøje til junior, han bliver da bare for lækker at se på :-)

  Knus,
  Helle

  SvarSlet
 4. Ja, gavekort er bare det bedste :o) hihi, jeg tror også at han kommer til at blive rigtig nuttet i den stribede trøje og smækbukserne :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...