søndag den 25. september 2011

Cupcakes fra Bakgaards Bageri - tilbud fra Downtown

Ja, jeg havde jo allerede købt tilbuddet fra downtown, så jeg måtte jo hellere få det brugt, selvom jeg havde et lidt lunkent forhold til det efter at have læst Bittens anmeldelse. Men i går, hvor vi var på et lille visit hos min mor og far tænkte jeg, at det var en god mulighed for at få hentet mine 4 cupcakes og 2 Vitamin Well.

Jeg syntes bestemt, at det så fint ud - en sød kasse, og nogle mere eller mindre fint pyntede cupcakes. De 4 varianter jeg valgte var: Jordbær med jordbær-frosting, jordbær med marshmellow, chokolade med jordbær og chokolade med pistacie (opfindsomheden fra min side var vist ikke så stor).


Vi valgte at dele dem allesammen i 4 kvarte, så vi kunne smage dem allesammen, og det var vist en rigtig god idé for de var godt nok en smule søde! Jeg er lidt en sukkergris, så jeg syntes ikke det var så slemt, men jeg tror at jeg var gået kold, hvis f.x. jeg skulle have spist en hele jordbær med jordbær selv :o) Cupcakes'ne i sig selv var okay, men en smule kedelige, og frostingerne var okay, men meget grynede og meget søde.


Alt i alt var det et okay tilbud - halv pris er jo altid godt, men jeg tror bestemt at jeg kunne lave nogle selv som var bedre, og flottere... hvad jeg dog et eller andet sted synes er mest vildt, er hvad de jo nok ville kost hvis man skulle købe dem til fuld pris, måske 15kr stykket - så ville jeg skisme hellere have en makronsnitte eller en sarah bernhard eller noget :o)

9 kommentarer:

 1. Det var heldigt, at du ikke hadede dem totalt :D
  Og godt du havde mod på at benytte tilbudet på trods af min anmeldelse, hehe.
  Jeg er sådan set 100 procent sikker på, at du kunne lave nogle selv, der var meget bedre - og hvis du gør forsøget, så glem ikke at invitere ;)

  SvarSlet
 2. Pew de ser bare søde ud! Mine tænder hviner allerede bare ved at kigge på dem... Så tror jeg nok at jeg ville foretrække mine egne hjemmebagte muffins med hindbær og hvide chokoladestykker ;)

  downtown er ret genial med de der tilbud... jeg venter stadig på at det helt rigtige kommer og så slår jeg til...

  God anmeldelse søde og rigtig god søndag til dig og familien :D

  SvarSlet
 3. Ja, hvorfor er det, at man altid bliver skuffet over de købte cupcakes?? Nogle gange er selv pyntet nærmest kastet på!
  Næe nej, så hellere vores egne :-D

  SvarSlet
 4. Hej

  Faldt lige forbi...

  Ville bare lige fortælle, at der jævnligt er halv pris på cupcakes og andre søde oplevelser i Københavnsområdet.

  Der er mere end 20 forskellige sider (Downtown er bare én af dem), som giver daglige supertilbud, men man kan få ét samlet overblik over alle dagens tilbud på All2day.dk.

  Så hvis I tilmelder jer nyhedsbrevet på All2day.dk, kan I faktisk roligt afmelde jer alle de andre nyhedsbreve - uden at gå glip af de godt tilbud.

  Hav en god dag.

  :-) Peter

  SvarSlet
 5. Bitten - ja, jeg følte mig også ret modig, hihi :o) Jeg skal huske at invitere næste gang jeg kaster mig ud i noget lignende :o)

  Agnethe - hihi, sød skræmmer mig som regel ikke, men ja - der skal meget til at stikke en omgang med hindbær og hvid chokolade. Jeg har faktisk benyttet mig af en del downtown tilbud, jeg synes det er så genialt :o)

  Nanna - Det har du helt ret i - jeg har sjældent prøvet nogle hvor jeg har været rigtigt tilfreds, men det er altså bare nogle gange lidt lettere end hjemmelavet... men aldrig bedre :o)

  Peter - tak for info... men nu bor jeg ligesom i Nordjylland ;o) så det har desværre ikke den store relavans for mig, men det er helt sikkert smart til dem som bor i Kbh.

  SvarSlet
 6. De er vældig fine, men jeg synes generelt problemet med købte cupcakes er, at uanset hvor flotte de er, så er de ofte alt for søde og ret tørre, når man spiser dem.
  Jeg har primært fået dem i USA, hvor de er viiiiiiiiiildt flotte, men nærmest uspiselige, hvis ikke man piller det kæmpe lag smørcreme øverst af - og så er der jo ikke ret meget andet tilbage end en tør kagebund.

  Kærlig hilsen

  Anne.

  PS. Jeg hører rygter om, at vi skal på date nede hos Birthe i Vejen;-)

  SvarSlet
 7. Anne - ja, det er altså bare sjældent det værd at købe sig til cupcakes :o( Hihi, jep - der er bestemt mulighed for en date, jeg er dog ikke 100 på om jeg kan endnu, men jeg håber meget :o)

  SvarSlet
 8. All2day.dk kan du også vælge i områder, bruger det selv... Ret genialt...

  Men lækre billeder, anyway :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet - det vil jeg kigge på :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...