torsdag den 1. september 2011

Kom og køb - kom og køb... til Lyserød Lørdag

Som MissMuffin "afslørede" i går, så skal Line, Bitten, Kristine, Sabina, Anna og jeg sælge cupcakes  lørdag d. 8. oktober på Nytorv i Aalborg i forbindelse med lyserød lørdag til fordel for Kræftens Bekæmpelse.
Vi kommer til at sælge cupcakes vi selv har bagt derhjemme, og alt hvad vi tjener går til Kræftens Bekæmpelse.
Vi håber naturligvis, at der er nogle som vil komme forbi og købe, sådan at vi ikke ender med at skulle spise dem allesammen selv :o)Dette lille projekt er sket i samarbejde med Christian fra Helping Hands.dk. Helping Hands tilbyder massage lørdag d. 8. oktober til yderst fordelagtige priser, hvor al indtjening også går til Kræftens Bekæmpelse. og hvis I kigger ind på hjemmesiden kan I booke en tid til massage.

Nå, ja - så kan man jo altid indtage en cupcake før/under eller efter massagen :o)

Jeg håber, at vi ses :o)

Men hvis du bor tættere på Odense, så kan du også vælge at tage dertil og få massage... men det er dog uden bloggere og cucpakes :o( Til gengæld er det billigere :o)

5 kommentarer:

 1. Det er et rigtigt godt formål, og jeg håber I får samlet en masse penge ind og har det sjovt. Så nøjes jeg med at kigge billeder .... hint...hint
  SS

  SvarSlet
 2. Som en af de seje massører/fys.-studerende så bliver jeg nød til at protestere mod opfordringen til at spise cupcakes UNDER massagen. Derimod tror jeg at din massør bliver glad for det hvis du tager en cupcake med til dem, når du kommer og får massage :D

  SvarSlet
 3. @SushiStegen - ja, det er et supergodt formål, og jeg ville da undre mig meget, hvis der ikke kom nogle billeder bagefter :o)

  @Christian - jeg beklager meget :o) Jeg tror at jeg kom til at drømme mig hen et godt sted - jeg mener hvad kan være bedre en massage og cupcakes :o)

  SvarSlet
 4. Sikke et fantastisk initivativ :-) Desværre tror jeg ikke, at jeg er i Nordjylland den weekend - men hvis jeg er skal jeg nok kigge forbi ;-)

  Knus,
  Helle

  SvarSlet
 5. Helle - ja, jeg synes også, at det er et godt initiativ. Det var en skam, men hvis det nu viser sig, at du er, så skal du kigge forbi :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...