søndag den 23. oktober 2011

Flødeboller og risotto

Jeg var nede i byen i fredags for at købe en barselsgave til svigerinde og svoger... der kom jeg forbi Summerbird, ja og så blev jeg desværre nødt til lige at nuppe et par Halloween-flødeboller med hjem. Jeg købte kun 2, hvilket var lidt trist for havde jeg købt 4 havde jeg fået en fin æske, hvor der stod "Buuuuuuhhhhh" (el. lign.) på. Dog mente jeg i samråd med min badevægt, at vi hellere måtte nøjes med 2 :o)

De indeholder marcipanbund, lakridsskum, mørk chokolade og hvid chokolade... og de er syndigt gode - MUMS!

Dagens ret fredag aften var næsten ligeså lækker som flødebollerne - nemlig en god omgang risotto med skærising, champignon og spinat. Dog var jeg en smule uortodoks og smed lidt feta i, i stedet for parmesan, for jeg havde ingen parmesan... Det gjorde bestemt ikke risottoen værre - MUMS! En decideret opskrift har jeg ikke for den er vel bare lavet som en risotto nu skal være, og så er det lidt på slump når jeg giver mig i kast med dem. Men risotto kan altid anbefales :o)

7 kommentarer:

 1. Uhm og Uhm! Flødeboller og risotto, det var da for lækkert! Tror også snart jeg vil lave risotto igen, måske med fisk ligesom din. Stegte du bar fisken og serverede dertil?

  SvarSlet
 2. Nej, jeg har puttet fisken i risottoen - dvs. skåret den i store stykker og lige ladet den dampe i 4-5 min. med blusset slukket, og så vendt det i med en let hånd, så det ikke går totalt i stykker. Sådan har jeg altid gjort når jeg får fisk i en risotto :o)

  SvarSlet
 3. Nuiiii det ser lækkert ud, ja altså både flødebollerne og risottoen! Måske skulle man prøve med fetaen, for synes godt den kan blive lidt stærk med parmesanen i nogle gange...

  Ja, de flødeboller bliver jeg da nødt til at forkæle manden med! Han ELSKER lakrids, så det er bare lige noget for ham!

  SvarSlet
 4. Sikke en fin blog du har :-)
  Du skal være velkommen til at kigge forbi min :-)
  http://jadoreblog.dk/

  SvarSlet
 5. Lækker, lækker mad - og uuuhhhhhyggelig lækre flødeboller ;-)

  SvarSlet
 6. Åh flødebollerne er nuttede!

  SvarSlet
 7. Agnethe - nu elsker jeg parmesan (altså friskrevet!), men jeg kan sagtens anbefale at putte feta i, for det er ikke så ringe endda :o) Han er heldig manden din :o)

  J'adore - tak :o) Det vil jeg gøre :o)

  Kirsten - tak, ja lækker er lige ordet :o)

  Bitten - MEGA nuttede :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...