onsdag den 12. oktober 2011

Birthday Recap :o)

Tak for alle de søde lykønskninger i går - jeg havde en dejlig dag :o)

Den startede med at junior lod mig sove til 5.30, og da han havde fået lidt mad blev husbonden vækket, så jeg kunne få nogle gaver :o) Til frokost kom svigermor og svigerfar på besøg, og tog afsted igen et par timer senere. Kl 15 kom min mor og far, vi fik en kop kaffe (og en kage :o), husbonden kom hjem. Vi hentede med, spiste, lagde junior i seng, så fodbold, sendte mine forældre hjem og gik i seng :o) Det var vist et regulært resume :o)

Jeg fik simpelthen så mange gode gaver i går, som jeg slet ikke havde forventet...

Bøgerne Plate to Pixel og Nigella Christmas (ingen af dem er ankommet endnu, derfor udprint :o) samt Beauty & the Beast på blu-ray fra Coco og junior

Et smukt, smukt ur af husbonden, som har diamant-støv på skiven :o) So sparkly :o)

Bestik fra husbondens farmor og farfar

En lækker håndcreme og 2 kryddersalte fra Nationalpark Thy af svigerforælderne

Samt en lækker ny pung fra min mor og far

Som jeg nævnte i indlægget i går, så snød jeg en lille smule med maden, og bestilte udefra. Normalt ville husbonde og jeg tage ud at spise på vores fødselsdage, og jeg ville normalt også holde fødselsdag for hele den pukkelryggede, men i år syntes vi ikke lige at der var overskuddet til det, så derfor blev vi enige om, at godt nok ville vi bestille udefra, men så ville vi prøve noget bedre end normalt. Valget faldt på derfor på en "Gourmet Kasse" fra Hos Boldt.

Til forret fik vi Røget laks med ananas-kompot og hjemmebagt brød:

Til hovedret fik vi Australsk oksemørbrad med portvinssauce, grøntsager og kartofler. 


Vi havde valgt ikke at bestille dessert, da jeg kunne klare det fra fryseren i stedet. En lækker dessertagtigt chokoladecupcake, lækker økologisk is og en bærcoulis.

Maden vi bestilte var ikke verdens billigste (250,- kuverten), men det var til gengæld ENORMT lækkert, og med en lille semi-sur junior ville det have været lidt træls at være på restaurant, så det var rigtig dejligt at få lækker restaurant-mad hjemme i stuen.

Forretten var rigtig god - lækker laks i tykke skiver og en lækker sød og syrlig ananas-kompot. Jeg vidste ikke at ananas og røget laks ville kunne gå sammen, men det var rigtig godt, det søde og syrlige overfor det fede og salte laks. Mums!

Hovedrettens tilbehør var en udhulet squash med en pure af pastinak (?!), en grøntsags-terrin (?!), kvarte bagte løg, forårsløg, grøn asparges og en bagt grov kartoffelmos. Saucen var superlækker - farven var dog ikke den smukkeste! Men det absolut bedste var bøffen!!! Hold nu da op den var god - du kunne nærmest skære den over med en smørkniv og den var kæmpe stor og de tider, som jeg fik at vide på restauranten passede lige til at få den perfekt stegte bøf. Jeg fik dem forstegt, og så røg de i ovnen herhjemme til de var klar. Det er MEGET længe siden jeg har fået så god en bøf, og jeg tror bestemt også at der kommer til at gå lang tid inden jeg får en igen der er så god!

Alt i alt, var det virkelig en lækker omgang, og jeg tror godt at jeg kunne finde på at bestille derfra igen til en speciel lejlighed - mums :o)

Så jeg havde bare en rigtig dejlig dag i går - lige som en fødselsdag skal være, hihi

Jeg blev jo for øvrigt spurgt af Skagenfood om de måtte bruge et af mine billeder... Klik :o)

2 kommentarer:

 1. Skønne gaver, sikke et smukt ur og jeg er ret vild med pungen - jeg har en stor fettish ang. punge :-)

  Maden ser lækker ud og der er bare ikke noget bedre end en god bøf......

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Birthe - jeg var også meget glad for mine gaver :o) og nej, en god bøf er altså bare noget af det bedste :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...