fredag den 28. oktober 2011

Nye kagebøger

Ih, altså - i dag har jeg lige været nede at hente en pakke med min fødselsdagsgave fra min søde veninde. Hun og husbonden havde haft samme tanke med at give mig Nigella Christmas, så derfor var min gave en smule forsinket, da hun desværre skulle finde på noget andet. Men når den er så god en gave som denne, ja så går det nu altså godt nok med at vente :o)


"Pop Bakery" af Clare O'Connell, som jo betyder, at NU skal det snart være, at jeg skal lave cake pops! og "Sødt, Sådan!" af Cecilie Sofie Svensson, som jeg så et uddrag af i et dameblad hos frisøren, hvor jeg mest havde lyst til at hive siderne ud! Jeg glæder mig vildt til at prøve nogle af de lækre opskriftet :o)

6 kommentarer:

 1. Den lyder altså lidt spændende den der "sødt, sådan!"

  SvarSlet
 2. dem må vi hellere komme forbi og bladre i :P

  SvarSlet
 3. De ser spændende ud begge to - jeg kommer gerne og hjælper med at smage når du går i gang med de der pops ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg har også bladet med opskrifterne! Faldt over det i et venteværelse og fik bestukket personalet til at jeg måtte ta dem med hjem imod et lille tilskud til kaffe-kassen. Tror de synes jeg var ret skør.
  Bogen kommer helt sikkert på min ønskeseddel, for hvor er der nogle lækre sager deri. Er så misundelig...

  SvarSlet
 5. Ojjjj, jeg har lige haft Sådan Sødt hjemme fra biblioteket, og der var da bare vidt mange lækre og spændende opskrifter.

  SvarSlet
 6. Kristine - den ser også ud til at være fyldt med spændende opskrifter :o)

  Line - hihi, I skal være velkomne :o)

  Helle - det må vi hellere finde ud af :o)

  Sabina - hihi, jamen det var da en god deal at de fik lidt til kaffe-kassen, bedre end at du havde hevet siderne ud. Du kan sagtens ønske dig den, den er virkelig fyldt med gode sager :o)

  Lilli - nå, ja - man kunne selvfølgelig også låne den på biblioteket, det havde jeg ikke tænkt over :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...