lørdag den 29. oktober 2011

Grønne fisk & rød salat... samt pære-crumble

I dag kom svigerforældrene fordi til en omgang frokost (efter en tur i Ikea, hvor de købte kagefadet med låg med til mig, så jeg ENDELIG har fået fingrene i det). De sidste par gange de har været her, har vi fået rugbrød, men de begyndte at nævne at det mad på min blog så så lækkert ud, at jeg tænkte at jeg hellere måtte lave noget ordentligt. Derfor stod dagens frokost menu på lange-filet i krydderurterasp og en blandet salat.

Salaten indeholdt rucula, rødløg, solsikkekerner, æble, granatæble, feta i blok og lidt balsamico og olivenolie. Simpelt, men lækkert og naturligvis meget smukt med de flotte granatæblekerner.

Lange-filet med krydderurterasp - 1/2 bundt persille, 1 bundt dild og rasp blendet sammen, hvorefter fiske blev vendt i det og stegt på panden i halv olie halv smør.

Dagens tallerken, med en af de hjemmebagte boller fra forleden også blev serveret.

Til eftermiddagskaffen fik vi en pære-crumble, efter en opskrift jeg fandt hos Lone Landmand, og som blev fulgt slavisk. Den smagte rigtigt godt, men jeg tror ikke, at jeg er helt vildt med kombinationen af pære og kanel, så en anden gang tror jeg, at jeg dropper kanel. Til gengæld var dejen rigtig lækker, så den kan klart anbefales.

3 kommentarer:

 1. Hold nu op det ser lækkert ud Camilla!!! Det er da fornemt at du stiller an med sådan en omgang (næsten på opfordring) og fedt at du fik kagefadet... Hvad er det for et? Jeg synes ikke lige at jeg har lagt mærke til, at de har sådan et i IKEA... hmm...
  Smukke billeder som altid! Jeg må altså til at spare op til sådan et klasse kamera!

  Kram

  SvarSlet
 2. Nej, hvor ser det godt ud, Camilla!! :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 3. Agnethe - tak for de søde ord :o) Faddet hedder Arv Bryllup - http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/40125550/ - det har altid været udsolgt når jeg har været det. God fornøjelse med opsparingen, når du kommer dertil vil du ikke fortryde det :o)

  Birthe - tak, det smagte også dejligt :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...