mandag den 24. oktober 2011

Lækker morgenmad

I går, hvor det var weekend, havde jeg jo husbonden til at assistere med junior, så derfor kunne jeg få en lidt mere lækker morgenmad end jeg plejer. Jeg købte løs Chai te sidste gang jeg var i Kronen (og Baileys te - den bedste te ever :o), og i går fik jeg endelig taget mig sammen til at teste den, og hold da fast den er god! Det bedste ved selv at lave sin Chai Latte (fremfor en færdig pulver) er jo at man selv kan bestemme teens styrke, mængden af mælk og sødme - så jeg kunne få den lige som jeg gerne vil - meget stærk og meget sød :o)

Til min chai latte fik jeg vanilleyoghurt med brombær, blåbær og granatæble. Jeg er helt VILD med granat æbler, men jeg synes bare desværre at de er en smule dyre, så derfor skal de virkelig nydes når jeg endelig har dem, og for mig bliver det ikke meget bedre end til min yoghurt. De smager fantastisk og ser virkelig smukke ud - det er jo ikke al ting der opfylder begge krav samtidig :o)

7 kommentarer:

 1. Jeg er enig - granatæbler er så smukke! (altså indholdet :-D) Skøn anretning!

  SvarSlet
 2. Sikke farver ;-)

  Har aldrig prøvet Chai latte, men har prøvet at købe Chai the, og selv blande mælk i... det var bestemt ikke en fornøjelse. Jeg har helt sikkert blandet det forkert ;-)) Var i en butik i lørdags, hvor de solgte pulveret... men ved ikke om det lige er mig, så lod den stå ;-) hvad kan du anbefale, altså af pulveret? Er det så bare i mælk, man blander pulveret op i?

  SvarSlet
 3. Uhm uhm uhm.. Altså, forstår ikke, at du ikke invistere mig, når jeg bor så tæt på!! Dør snart af misundelse:) Må prøve sån en chai latte næste gang vi skal være hos dig, det lyder spændende...

  SvarSlet
 4. Ih, du milde, jeg vil gerne til morgenmad hos dig :-D

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 5. Piskeris - tak :o) Ja, de er bare smukke!

  Kirsten - Chai Latte er Chai te med (opskummet) mælk i, så hvis du har prøvet det og ikke kunnet lide det, så tror jeg ikke at det ville hjælpe med pulver. Det er jo meget krydret og måske en anelse juleagtigt. Jeg har kun prøvet det pulver de har ved Whittards i England, som jeg ikke er så begejstret for.

  MissMuffin - sorry, men du er jo en meget travl kvinde, så du har sikkert slet ikke tid alligevel :o) jeg kan sagtens byde på en Chai latte næste gang

  Birthe - hvis du kommer på disse kanter skal du være velkommen til en omgang morgenmad :o)

  SvarSlet
 6. Jeg er også helt vild med granatæbler, så jeg køber dem gerne i indvandrer-grønthandlere. Der koster de ca. det halve:-)

  SvarSlet
 7. Det var en god idé - desværre kommer jeg ikke så tit forbi indvandrer-grønthandlerne, men jeg må huske det næste gang :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...